به گزارش ایرنا، جمشید انصاری روز شنبه در جلسه ستاد سرمایه گذاری استان افزود: متاسفانه سیستم اداری این استان به ویژه دستگاههای ارایه دهنده خدمات آنگونه که باید و شاید در پاسخگویی به نیازها و مطالبات سرمایه گذاران شتاب و عجله ای ندارند.
وی یادآورشد: سیستم اداری استان باید با تغییر نگرش خاص در این زمینه نسبت به ارایه و پاسخگویی به مطالبات سرمایه گذاران اهتمام جدی داشته باشند.
انصاری با اشاره به اینکه اعمال مدیریت قوی توسط دستگاههای خدمات رسان سهم بسزایی در شتاب بخشی به فعالیت سرمایه گذاران دارد، افزود: یک سرمایه گذار در زمان کوتاهی نسبت به انجام فرآیندهای کاری خود مبادرت می کند و در صورت مواجه شدن با تاخیر از ادامه کار منصرف می شود.
استاندار زنجان به اعمال سیاستهای تشویقی برای جذب سرمایه گذاران مختلف در این استان تاکید کرد و گفت: کاهش هزینه های خدمات و تامین زیر ساخت های لازم در زمان کمتری نسبت به دیگر استانها می تواند به اقبال و جذب بیشتر سرمایه گذاران منتهی شود.
انصاری تامین برخی منابع لازم بااستفاده از شیوه های مختلف و حمایت های ویژه در مورد پروژه های ملی رااز دیگر ساز و کارهای جذب سرمایه گذاران به این استان ذکر کرد.
وی اطلاع رسانی دقیق و روشن دستگاههای متولی را در پیشبرد امورات مربوط به سرمایه گذاری امری مهم عنوان و اظهار کرد: درک مناسبی از این بخش به طور یقین به توسعه روبه رشد استان کمک فراوانی می کند.
عضو شورای عالی اداری کشور از احصاء تمام پروژه های مختلف این استان تا پایان نیمه نخست سال جاری خبر داد و گفت: تمامی این پروژه ها با تمامی جزییات مختلف و در چارچوپ مشخصی تعریف و در اختیار سرمایه گذاران قرار می گیرد.
وی یادآوردشد: مرکزجذب خدمات سرمایه گذاری استان نیز باید نسبت به احصا پروژه های متوسط و کوچک اقدام و اطلاعات کاملی را در این حوزه جمع آوری کند.
انصاری با بیان اینکه 145 پروژه مختلف در مرکز جذب خدمات سرمایه گذاری این استان شناسایی شده است، افزود: این تعداد پروژه را می توان با ساز وکارهایی به 160 پروژه افزایش داد.
وی همچنین با اشاره به منابع مالی محدود سیستم بانکی، استفاده از فایناس خارجی، صندوق توسعه ملی، بهره گیری از ظرفیت های بازارهای سرمایه ای و شناسایی شرکای مطمئن رااز راهکارهای تاثیرگذار در این بخش ذکرکرد.
معاون برنامه ریزی استاندار زنجان نیز با اشاره به اینکه اطلاع رسانی از چگونگی وضعیت پروژه ها به سرمایه گذاران امری مهم تلقی می شود، گفت: بحث های مربوط به مسایل بانکی، زمین و موانع موجود نیز از دیگر موضوعاتی است که باید نسبت به رفع آن اقدام کرد.
رحیم عصفوری افزود: تغییر کاربری از جمله مسایل و موانع مهم در انجام سرمایه گذاریها به شمار می ورد که این موضوع نیازمند هماهنگی بیشتر دستگاههای متولی است.
وی اظهار کرد: نمایندگان دستگاههای عضو که تام الاختیار هستند باید نسبت به انجام فرآیندهای سرمایه گذاران اهتمام بیشتری داشته باشند.
معاون برنامه ریزی استاندار زنجان گفت: تهیه نقشه GIS نیز در این زمینه می تواند نقش تعیین کننده ای داشته باشد.
596/7320
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير newsroom@irna.ir