فرماندار خلیل آباد گفت: متأسفانه بستهبندیها به روش سنتی و در جعبههای سه کیلویی انجام میشود در صورتیکه این نوع بستهبندی در بازار مورد پذیرش و تایید نیست.
علی اصغر مرادزاده در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه خراسان، توضیح داد: با بستهبندی مناسب کشمش در بازار جهانی میتوان ضمن معرفی نام، خواص، مشخصات، قیمت، طریقه مصرف و نگهداری صحیح، محافظت آن کالا را تا زمان مصرف به عهده گرفت. کشمش شهرستان خلیلآباد با وجود کیفیت بالایش به علت اینکه بستهبندی مناسبی ندارد نمیتواند با محصول کشمش سایر کشورها رقابت کند.
وی بیان کرد: به دلیل فقدان صنایع تبدیلی و بستهبندی، موجب شده بخشی از تولیدات باغی به ضایعات تبدیل شود در صورتی که گسترش صنایع تبدیلی، تکمیل و فرآوری محصولات کشاورزی از ضرورتهای مهم و اصلی این شهرستان برای توسعه اقتصاد کشاورزی محسوب میشود.
فرماندار خلیل آباد با اعلام اینکه 50 درصد انگور استان در شهرستان تولید میشود، تصریح کرد: نبودِ این صنایع موجب شده از محصولی که با هزینه زیادی تولید میشود هیچ سودی عاید باغدار نشود و دلالان از این وضعیت سوء استفاده کنند. در صورتیکه راهاندازی صنایع تبدیلی نه تنها کیفیت محصولات را بالا میبرد بلکه موجب پایین آمدن هزینههای کشاورزان خواهد شد.
مرادزاده با اشاره به اینکه سرمایهگذاران بومی که بتوانند با راهاندازی صنایع تبدیلی به کمک کشاورزان بیایند در منطقه کم نداریم، افزود: قطعاً در این خصوص، زمین مورد نیاز و تسهیلات کم بهره در اختیار سرمایهگذاران قرار خواهد گرفت. امروز دنیا خواستار محصولات باکیفیت و مرغوب است و کسی در این راه پیروز است که بتواند محصولات ارگانیک و با کیفیت تولید کرده و امکانات لازم را برای نگهداری و رساندن به موقع به بازار داشته باشد.
انتهای پیام