یک استاد حوزه علمیه گفت: کمکهای نقدی به هیئتهای مذهبی، استقلال هیئتها را که صدرصد وابسته به مردم هستند آسیب میزند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه قم، حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا برادران در دوره آموزشی معاونان فرهنگی ادارات کل تبلیغات اسلامی استانهای کشور، اظهار کرد: هیئتهای مذهبی بنیان اقتصادی مردمی دارند و کمک کردن به هیئتهای مذهبی خیلی خوب است.
وی تاکید کرد: باید مراقب باشیم کمکهای نقدی به هیئتهای مذهبی، استقلال هیئتها را که صدرصد وابسته به مردم هستند زیرسوال نبرد.
برادران با تاکید بر اینکه هر چقدر بنیانهای اقتصادی مردمی هیئتهای مذهبی تقویت شود به نفع نظام است، گفت: وابستگی این جلسات به مردم، ارزشی است که علمای ما بسیار روی آن تاکید دارند و نباید کاری کرد که این ویژگی هیئتهای مذهبی آسیب ببیند.
وی ظرفیتهای مردمی در کمک به هیئتهای مذهبی را مهم دانست و تاکید کرد: اگر این ظرفیتها را مدیریت و برنامهریزی و نیز آسیبهای این کمک رسانی را برطرف کنیم، بهترین کار است.
این استاد حوزه با اشاره به افراط و تفریطهایی که در زمینه بررسی آسیبهای عزاداری میشود اظهارکرد: خیلیها به دنبال القای این مطلب هستند که تاثیرات فرهنگی این جلسات کمرنگ است.
وی افزود: باید تاثیرات فرهنگی هیئتهای مذهبی را برجسته کنیم تا مردم نسبت به این حضور در این برنامهها تشویق شوند.
برادران تاکید کرد: متاسفانه آسیبهای هیئتهای مذهبی به گونهای مطرح میشود که انگار هیئتهای مذهبی هیچ نقاط قوتی ندارند، در هیئتهای مذهبی آسیب وجود دارد ولی نباید در بررسی این آسیبها افراط و تفریط کرد.
وی تاکید کرد: سازمان تبلیغات اسلامی هم میتواند در زمینه پژوهشهای تبلیغی، معضلات جوانان را بررسی و نسبت به پاسخگویی آن اقدام کند.
این استاد حوزه گفت: گاهی اوقات کتابها با روند تحقیقی و علمی نوشته میشوند اما نمیتواند بر دل مخاطب اثر بگذارد. از طرفی دیگر کتابهایی با بهره گیری از عواطف نوشته میشود که نمیتواند بر عقل جوانان تاثیر بگذارد.
انتهای پیام