Mihanpostپیشنهاد سردبیرعلمی و فناوریهوش مصنوعی

انسان‌های مصنوعی سامسونگ معرفی شدند

انسان‌های مصنوعی سامسونگ در حقیقت فقط آواتارهای دیجیتالی هستند که به نوعی شبیه به سیری و یا دیگر دستیارهای دیجیتالی عمل می کنند. برای مشاهده تصاویر و توضیحات بیشتر با میهن پست همراه شوید.

انسان‌های مصنوعی سامسونگ توسط شرکت استارلبز که یکی از شرکت های تابع سامسونگ محسوب می شود طراحی شده است. استارلبز رسما پروژه‌ اسرارآمیز «انسان مصنوعی» خود با عنوان Neon را رونمایی کرد. البته انسان‌های نئون فقط آواتارهای دیجیتالی و شبه‌انسان‌های کامپیوتری هستند که عملکردی مشابه هولوگرام انسانی یا سیری دارند.

انسان‌های مصنوعی سامسونگ

البته استارلبز نوآوری جدیدی در آواتارهای خود گنجانده؛ اما این شرکت فعلا از توصیف جزئیات این فناوری خودداری کرده است و اخبار موجود بیشتر برپایه‌ی حدس و گمان هستند. پراناف میستری، مدیرعامل استارلبز، دراین‌باره می‌گوید:

نئون نوعی زندگی است. میلیون‌ها گونه در سیاره‌ی ما وجود دارند و امیدواریم گونه‌ی دیگری به این مجموعه اضافه کنیم (تشبیه فناوری به بخشی از زندگی واقعی و حیات، منطقی و معقول است.

به‌نظر می‌رسد تصاویر و ویدئوهای منتشرشده از آواتارهای نئون فیک هستند. این شرکت می‌گوید:

سناریوهای نمایش‌یافته در CES و محتوای تبلیغاتی فقط برای اهداف نمایشی شبیه‌سازی شده‌اند.

باتوجه‌به آنچه گفته شد، هیچ ایده‌ای درباره‌ی شکل واقعی آواتارهای نئون وجود ندارد؛ اما طبق کنفرانس مطبوعاتی استارلبز، می‌توان با اطمینان از برخی ویژگی‌های آن سخن گفت.

برای مثال به‌گفته‌ی استارلبز، آواتارهای نئون به روش محاسباتی ایجاد شده‌اند و می‌تواند با نمایش احساسات و هوش با کاربران گفت‌وگو کنند. آواتارها براساس انسان‌های واقعی شبیه‌سازی شده‌اند؛ اما حالت‌ها و گفت‌وگوها و احساسات جدیدی به آن‌ها اضافه شده است.

انسان‌های مصنوعی سامسونگ با قابلیت سفارشی سازی

آواتارهای نئون قابلیت سفارشی‌سازی برای وظایف مختلف دارند و می‌توانند با تأخیر کمتر از چند میلی‌ثانیه به پرس‌وجوها پاسخ دهند. آواتارها، تنها پوست‌های بصری یا دستیارهای هوش مصنوعی نیستند؛ بلکه کاربردهای متعددی دارند: در آینده‌ای نزدیک، می‌توان آواتار نئون را به‌عنوان نماینده‌ی خدماتی، مشاور مالی، ارائه‌کننده‌ خدمات بهداشت و درمانی یا نگهبان به‌خدمت گرفت.

نئون‌ها به‌مرور زمان نقش ایستگاه‌های تلویزیونی یا سخنران یا بازیگران فیلم را برعهده می‌گیرند یا خیلی ساده می‌توان از آن‌ها به‌عنوان دوست و همراه استفاده کرد. بدیهی است انسان‌های CGI (پردازش تصویر کامپیوتری) در سال‌های اخیر بیشتر به واقعیت نزدیک شده‌اند و در سناریوهای متعددی به‌کار گرفته می‌شوند.

اگر استارلبز بتواند شکل واقع‌گرایانه‌تری از آواتارها را عرضه کند، این محصولات در سطح گسترده‌ای به‌کار خواهند رفت. بااین‌حال، اگر با خوش‌آمدگویی مجازی در موزه یا فرودگاه روبه‌رو شده باشید، متوجه می‌شوید درجه‌ی «انسانیت» آواتارها بسیار کم است.

این آواتارها در بهترین حالت، سیری یا الکسا با چهره‌ای CGI هستند؛ اما مشخص نیست آیا استارلبز می‌تواند محصول خوشایندتری تولید کند یا خیر. شرکت استارلبز در بخش روابط‌عمومی خود، به‌طور خلاصه فناوری سازنده‌ی آواتارها را توصیف کرده است.

آن‌ها از نرم‌افزاری اختصاصی به‌ نام Core R3 برای ساخت آواتارها استفاده کرده‌اند که روش آن از اساس با دیپ‌فیک و دیگر فناوری‌های بازسازی چهره متفاوت است. استارلبز به عملکرد نرم‌افزار یادشده اشاره‌ای نکرده و تنها بر ساخت واقعیتی جدید با Core R3 تأکید کرده است. استارلبز سؤال‌های زیادی را بی‌جواب گذاشت.

برای مثال، اشاره‌ای به امکاناتی مثل ضبط ویدئویی باکیفیت در مدل‌های سه‌بعدی یا هوش مصنوعی برای ایجاد حرکات چهره نکرد؛ اما به‌نظر می‌رسد با دیدن محصول نهایی، بهتر می‌توان درباره‌ی آن قضاوت کرد. این شرکت این هفته در نمایشگاه CES دموهایی خصوصی از آواتارهای خود را نمایش خواهد داد.

منبع: theverge

 

چنگیز قیاسی

چنگیز قیاسی متولد ۱۳۶۰ و فارغ التحصیل دوره کارشناسی علوم ارتباطات - شاخه روزنامه نگاری - و دکترای مدیریت کسب و کار است. وی علاوه بر 12 سال تجربه سردبیری چند نشریه چاپی ،۷ عنوان ملی در جشنواره های مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را در کارنامه خود دارد ، وی در سال 92 مجله اینترنتی« میهن پست» را تاسیس کرد .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا