Mihanpostپیشنهاد سردبیرعلمی و فناوری

ویدئوهای دیپ فیک در فیسبوک ممنوع شد

انتشار ویدئوهای دیپ فیک در حالی در شبکه اجتماعی فیسبوک ممنوع شد که این ویدئوها می توانند همه را به اشتباه بیاندازند. دیگر نمیتوان راست را از دروغ تشخیص داد. در ادامه با میهن پست همراه شوید.

ویدئوهای دیپ فیک فایل های تصویری هستند که به کمک تکنولوژی های جدید ساخته می شوند. در این نوع از ویدئوها که با هوش مصنوعی و یادگیری ماشین تولید می شوند می توان چهره افراد مختلف را شبیه سازی کرد و حرفهایی را روی آنها گذاشت که هیچگاه به زبان نیاورده اند.

ویدئوهای دیپ فیک

به دنبال نزدیک شدن انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا، فیسبوک تصمیم گرفته است تا از نشر محتوای ویدیویی دستکاری شده یا همان دیپ فیک در پلتفرم‌های خود جلوگیری کند.

این تغییر سیاست‌گذاری غول شبکه‌های اجتماعی، در وبلاگ این کمپانی منتشر شد که در متن آن آمده:

 «فیسبوک محتوایی که درک آن برای کاربران عام سخت باشد یا محتوایی که به هر طریقی دچار تغییرات شده و به کمک هوش مصنوعی یا یادگیری ماشین تولید شده باشد را از پلتفرم‌های خود حذف می‌کند».

سیاست‌های این کمپانی شامل محتوای طنز، تقلید و حتی ویرایش‌هایی که کلمات را حذف کرده است نیز می‌شود. این تغییر سیاست پیش از جلسه وزارتخانه انرژی و بازرگانی آمریکا صورت گرفته که قرار است در آن مونیکا بیکرت (Monika Bickert)، به عنوان مدیر سیاست‌گذاری بین‌المللی فیسبوک در مقابل قانون‌گذاران حاضر شود.

ممنوعیت انتشار ویدیو‌های دیپ فیک پس از سر و صدا کردن ویدیو نانسی پلوسی (Nancy Pelosi) سخنگوی کاخ سفید مطرح شد. این ویدیو که بیشتر هم در پلتفرم فیسبوک بازنشر می‌شد، بسیاری را در رابطه با صحت اخبار کمپین‌های انتخاباتی نگران کرده بود. زمانی هم که از فیسبوک در رابطه با ویدیو دیپ فیک نانسی پلوسی سوال شد، این کمپانی گفته بود که این ویدیو هیچ کدام از قوانین سایت را زیر پا نگذاشته است.

با این حال، ممنوعیت این ویدیو‌ها شامل حال ویدیو نانسی پلوسی نخواهد شد زیرا این ویدیو توسط هوش مصنوعی یا یادگیری ماشین تولید نشده است.

در اصل این ویدیو توسط برنامه‌های معمولی ویرایش فیلم ساخته شده که در این قانون منعی برای آن وضع نشده است. با این حال پلتفرم‌های دیگر نیز در حال ممنوع کردن ویدیو‌های دیپ فیک هستند.

توییتر نیز چندی پیش از سیاست‌های خود در قبال ویدیو های دیپ فیک گفته بود و نشر و بازنشر این ویدیوها را در پلتفرم خود ممنوع اعلام کرده است. باید دید که با تغییر سیاست شبکه‌های اجتماعی، تغییری در بهبود روند صحت اخبار ایجاد خواهد شد یا خیر.

منبع: washingtonpost

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا