ˈهادی پادام ˈروز سه شنبه به خبرنگار ایرنا گفت : تولید این گیاه دارویی در هر هکتار 700 تا 900 کیلوگرم است و بیش از 40 تن نیز محصول گلپر استحصال می شود.
وی افزود : کشاورزان محصولشان را بیشتر در استان های تهران، قزوین و خراسان به فروش می رسانند.
او ادامه داد : این محصول در دهستان های اشکور علیا، جنت رودبار و دامنه های اطراف روستای جواهرده کشت می شود و بیش از 500 خانوار در این بخش فعالیت دارند.
پادام گفت: مصرف این محصول دارویی دارای خواصی چون مدر و معرق بوده و ضدعفونی کننده روده، تقویت کننده معده، ضدنفخ و سوء هاضمه است و از ساقه آن در ترشیجات استفاده می شود.
رامسر رتبه نخست تولید گلپر را در مازندران دارد.ک/3
1535/1654
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
newsroom@irna.ir
تماس بی واسطه با مسئولین