گوناگون

بهترین و مناسب ترین غذا برای افطار

2398179 847به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاراندکتر «حامد پورآرام»  افزود: مصرف گروه های غذایی لبنی مانند شیر و ماست و
پنیر، میوه و سبزی، نان و غلات مانند برنج و نان، شیر گرم، فرنی و شیر
برنج هنگام افطار مناسب است.

وی خاطرنشان کرد: صرف غذا در دفعات کمتر از دو بار در شرایطی که ماه مبارک رمضان در فصل تابستان است، توصیه نمی شود.

 

 

این متخصص تغذیه گفت: با توجه به ساعت صرف افطار و فاصله تا وعده سحری، می
توان ساعتی پس از افطار یک وعده غذایی مثل شام سبک صرف کرد.

پورآرام افزود: استفاده از مواد غذایی آبکی مانند سوپ کم چرب، آش کم
حبوبات، حلیم بدون روغن و همچنین مایعات، هنگام افطار و سحر موجب حفظ تعادل
آب و مواد معدنی فرد روزه دار می شود.

 

 

به گفته وی، استفاده از سبزی و میوه هنگام افطار و همچنین در فاصله بین
افطار تا سحر به دلیل اینکه منبع خوبی از آب و فیبر هستند، برای دستگاه
گوارش بسیار مفید بوده و مانع بروز یبوست می شود.

پورآرام یادآور شد: علاوه براین عبادت هایی که بعد از افطار در ماه رمضان انجام می شود به متابولیسم غذا کمک می کند.

وی گفت: هنگام نماز خواندن، تمام ماهیچه ها و مفاصل درگیر هستند و می تواند جانشین یک ورزش با شدت متوسط باشد که کالری مصرف می شود.

ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا