به گزارش خبرنگار مهر، سيد ابوالفضل رضوي پيش از ظهر جمعه در نشست جلب مشاركت و توسعه اجتماعي در فعاليت هاي اقتصادي و تحقق اقتصاد مقاومتي روستائيان استان هرمزگان با تاكيد بر لزوم شناسايي نيروهاي توانمند فكري در ورستاها، بيان داشت: قدم اول مسئولان در توسعه روستاها بايد مشاركت دادن مردم در فعاليتهاي اقتصادي باشد كه در اين راستا يكي از مهمترين برنامه هاي ما تشكيل شركتهاي توسعه و عمران در روستاها و دهستان هاست.
وي ادامه داد: براساس اين طرح مردم روستاها به عنوان سهامدار، ماهانه مبلغ 60 هزار تومان به بالا را به حساب شركت هايي كه تشكيل ميشود، واريز ميكنند و دولت سه برابر سهم آورده تسهيلات چهار درصد با ضمانت يارانه فرد متقاضي پرداخت ميكند كه بازپرداخت آن پس از يك سال آغاز و به مدت سه تا پنج سال خواهد بود.
معاون توسعه روستايي و مناطق محروم كشور افزود: هدف از اجراي اين طرح مشاركت مردم در فعاليتهاي اقتصادي و توانمندسازي مردم روستاهاست كه در زمينه توليد، صادرات و بسته بندي محصولات توليدي نيز به مردم آموزشهاي لازم ارائه مي شود تا شاهد افزايش نرخ رشد اشتغال در مناطق روستايي و محروم باشيم.
رضوي خاطرنشان كرد: با اجراي اين طرح شرايط توسعه پايدار روستاها فراهم ميشود و در اين راستا بايد كميته هاي كارشناسي روستايي و شهرستاني تشكيل شود.
وي با بيان اينكه در 25 استان كشور ميزان درآمد روستائيان كمتر از هزينه ساليانه آنهاست، تصريح كرد: در اين ميان استان سيستان و بلوچستان داراي كمترين درآمد خانوار روستايي است و دولت در نظر دارد اين مشكلات را حل كند.
معاون توسعه روستايي و مناطق محروم كشور اضافه كرد: در طرح شركت هاي توسعه و عمران روستايي دولت سياست گذار و حامي خواهد بود و كار توسط مردم انجام مي شود و ما بايد زمينه حضور مردم در فعاليت هاي اقتصادي را فراهم كنيم.
رضوي گفت: ما بايد روستاها را به پايگاه توليد تبديل كنيم و تا زماني كه 30 درصد جمعيت كشور فعال موثر نباشند نرخ رشد اقتصادي هشت درصد تنها در كتاب ها باقي مي ماند و به آن نمي رسيم و بايد در اين زمينه مردم را مشاركت دهيم.