گوناگون

فواید تغذیه سالم در کاهش ریسک ابتلا به دیابت نوع۲

diabet4 فواید تغذیه سالم در کاهش ریسک ابتلا به دیابت نوع2

بهبود کلی کیفیت رژیم غذایی جدا  از بقیه تغییرات در نحوه زندگی در جلوگیری از ابتلا به دیابت نوع ۲ کمک می کند. نتایج ای نپژوهش در هفتاد و چهارمین مجمع بین المللی کنگره دیابت آمریکا ارائه گردید.

این تحقیق توسط دانشمندان دانشکده  بهداشت عمومی هاروارد انجام شد، آنها دریافتند میزان خطر ابتلا به دیابت در افرادی که نمایه ی کیفیت رژیم غذایی آنها در طی ۴ سال، ده درصد بهبود یافته است (با مصرف غلات کامل، میوه جات و سبزیجات و کاهش مصرف نوشیدنیهای شیرین و چربیهای اشباع) تا حدود ۲۰ درصد کاهش می یابد. کیفیت غذایی با استفاده از نمایه ی مصرف مواد غذایی سالم که در سال ۲۰۱۰ تدوین شده است و ۱۱۰ امتیاز دارد، تعیین  گردید.

در این تحقیق دانشمندان، همچنین بهبود رژیم غذایی را به عنوان نشانه ای از بهبود تغییرات شیوه ی زندگی نظیر کاهش وزن یا افزایش فعالیت فیزیکی یا بصورت عاملی مستقل در کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲  بررسی نمودند.

دکتر Sylria Leyمی گوید: ما دریافتیم که رژیم غذایی مستقل از کاهش وزن و افزایش فعالیت فیزیکی با خطر دیابت ارتباط دارد. اگر سایر فاکتورهای شیوه ی زندگی خود را بهبود دهید خطر ابتلا شما به دیابت نوع ۲ ، بیشتر کاهش می یابد اما بهبود رژیم غذایی به تنهایی دارای فواید چشمگیری در کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع۲ است. این موضوع از اهمیت زیادی برخوردار است زیرا غالباٌ رعایت رژیم های غذایی کم کالری در دراز مدت برای اکثر افراد کار بسیار مشکلی است اما افرادی که کیفیت کلی غذایی خود را بهبود می دهند (مصرف کمتر گوشت های قرمز، کاهش مصرف نوشیدنیهای شیرین، مصرف بیشتر میوه جات، سبزیجات و غلات کامل) در بهبود سلامت کلی خود و کاهش خطر ابتلا به دیابت موفق تر هستند.

منبع-http://diabetestma.org

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا