Mihanpostپیشنهاد سردبیرعلمی و فناوریهوا فضا

لکه خورشیدی جدیدی با نام ۲۶۲۹ در خورشید رویت شد + عکس

اگر شما نیز جز علاقه مندان به حوزه هوافضا و نجوم باشید حتما از وقوع لکه های خورشید آگاه هستید حال در ادامه این رخداد خورشیدی لکه خورشیدی جدیدی با نام ۲۹۲۹ در خورشید توسط منجمان رصد شده که البته شما نیز می توانید این لکه خورشیدی جدید را تنها با فیلتر مخصوص تا یک هفته مشاهده کنید. در ادامه با میهن پست همراه شوید.

لکه خورشیدی اصولا در اثر فعالیت‌های شدید مغناطیسی در سطح خورشید بوجود می‌آید و این لکه ها اصولا در سطح خورشید دیده شده اند و در آینده نیز رخ خواهند داد.

لکه خورشیدی ۲۶۲۹ که این بار دیده شده است در واقع به علت کاهش درجه حرارت سطح خورشید به وجود می‌آیند و معمولا این لکه ها با چشم ، به صورت تیره رنگ و سیاه دیده می شوند.

بد نیست بدانید که زمانی بک لکه خورشیدی در سطح خورشید رخ می دهد ، دمای مکان لکه خورشیدی پایین تر از دیگر مناطق خورشید است و همین دلیل تیره شدن بخشی از خورشید است چرا که خورشید در حالت عادی دمایی برابر با ۵ هزار و ۸۰۰ کلوین دارد اما در ناحیه هایی که لکه های خورشیدی رخ می دهد دما به ۳ تا ۴ هزار کلوین کاهش می یابد .

لکه خورشیدی
تصویری از لکه خورشیدی ۲۶۲۹

البته بد نیست بدانید که در ناحیه هایی که لکه خورشیدی رخ می دهد ، فعالیت مغناطیسی شدیدی هم وجود دارد و هر یک از این لکه ها دارای یک مکان مغناطیسی جداگانه ای هستند و با این حال هر چه لکه های خورشیدی بیشتر باشد فعالیت خورشید بیشتر است.

دانشمندان معتقدند که هر زمان که لکه های خورشیدی ظاهر می شوند بادهای خورشیدی بیشتری تولید شده و از طرفی هم تاج خورشید که تنها در هنگام خورشید گرفتگی دیده می شوند، فعال تر و بزرگتر دیده می شود. تاج خورشید در زمان خورشید گرفتگی قابل رصد است.

بنا بر آن چه که تا حالا از لکه های خورشیدی دیده شده است ، اندازه لکه های خورشیدی در هر لحظه متغیر است و نمی توان گفت اندازه ثابتی دارند؛ بعضی ها کوچکتر از زمین هستند و بعضی ها نیز ۳ یا ۴ برابر کره زمین می شوند که آنها در افق به هنگام غروب دیده می شوند وقتی بزرگ می شوند.

در پایان بد نیست بدانید که اولین بار لکه های خورشیدی توسط گالیله رصد شده است. رصد لکه های خورشیدی با ابزار رصدی قابل مشاهده هستند و برای رصد خورشید باید از فیلتر مایلار استفاده کرد.

منبع solarham

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا