Mihanpostپیشنهاد سردبیرعلمی و فناوری

مشتریان ناراضی فروشگاه‌های زنجیره ای وال مارت چگونه شناسایی می شوند ؟

مشتریان ناراضی در همه جای دنیا کم و زیاد وجود دارند و بیتشر مدیران کمپانی های برزگ نیز این روزها در صدد شناسایی و اقناع آن ها از ارائه کالا و خدماتشان هستند که در این میان نیز فروشگاه‌ زنجیره‌ای والمارت به‌ تازگی حق اختراع فناوری‌ را ثبت کرده است که چهره مشتریان ناراضی و ناامید از خرید را اسکن و شناسایی می‌کند. در ادامه با میهن پست همراه شوید.

وال‌ مارت Walmart شرکت خرده‌فروشی آمریکایی است، که دارای بزرگترین شبکه فروشگاه‌های زنجیره‌ای موادغذایی، سوپرمارکت‌ ها و هایپرمارکت‌ ها در جهان می‌باشد. این شرکت در سال ۲۰۱۲ پس از شرکت‌های رویال داچ شل و اکسان‌موبیل در رتبه سوم از بزرگترین شرکت‌های جهان قرار گرفت. در سال مالی ۲۰۱۳ شرکت والمارت با درآمدی معادل ۴۶۹ میلیارد دلار، به‌عنوان بزرگترین شرکت جهان بر پایه میزان درآمد، شناخته شد.

مشتریان ناراضی فروشگاه‌های زنجیره ای وال مارت

مشتریان ناراضی فروشگاه‌های زنجیره ای وال مارت از این به بعد در حالی شناسایی می شوند که این فروشگاه زنجیره ای در واقع برای تشخیص مشتریان ناراضی از فناوری دوربین‌هایی که در بخش صندوق فروشگاه نصب شده‌اند، استفاده خواهد کرد و تغییرات و حرکلات صورت مشتریان را ردیابی و مشتریان ناراضی را به سرعت شناسایی می‌کند. در صورت شناسایی یک مشتری ناراضی، بلافاصله سیستم، کارکنان فروشگاه را از این موضوع باخبر می‌کند و آنها برای کمک به مشتری وارد عمل می‌شوند تا بفهمند که وی در این فروشگاه به دنبال چه بوده که نتوانسته است آن را پیدا کند.

این فناوری علاوه بر ردیابی مشتریان، رفتار آنها را ثبت می‌کند. والمارت با استفاده از داده‌های بیومتریک که از حرکات و تغییرات صورت مشتریان جمع‌آوری می‌شود، به بررسی تغییرات خلق آنها و ارتباط آن با تغییرات میزان خریدشان می‌پردازد. والمارت می‌گوید که پتنت مذکور کمک خواهد کرد تا این فروشگاه زنجیره‌ای مشتریان خود را حفظ کند و همیشه آنها را راضی نگه دارد.

مشتریان ناراضی فروشگاه‌های زنجیره ای وال مارت

ابداع کننده سیستم تشخیص مشتریان ناراضی فروشگاه‌های زنجیره ای وال مارت می‌گوید :

برای ما بهتر است که مشتریان کنونی‌مان را حفظ کنیم تا بخواهیم از طریق تبلیغات مشتریان جدید جذب کنیم و البته هیچ سیستم و داده‌ای وجود ندارد که بتوان از طریق آنها ناراضی بودن مشتریان را رصد کرد و همین امر موجب می‌شود که ما مشتریان زیادی را از دست بدهیم. در این بازار رقابت آنقدر زیاد است که مشتری اگر کمی ناراضی باشد، بدون اینکه زمانش را صرف شکایت از محصولات یا قیمت‌های در این فروشگاه کند، به فروشگاه‌های دیگر می‌رود و خریدش را آنجا انجام می‌دهد.

مشتریان ناراضی فروشگاه‌های زنجیره ای وال مارت

اگر ارتباطی میان میزان خرید کمتر و حالت چهره منفی مشتری پیدا کنیم، خیلی راحت می‌توانیم نکاتی که آنها را از خرید کردن بازمی‌دارد، پیدا کنیم.

گفتنی است که این نخستین بار نیست که فروشگاه‌های والمارت از فناوری تشخیص چهره استفاده می‌کنند. در سال 2015 نیز از فناوری مشابهی برای تشخیص دزدان فروشگاه بهره برد.

منبع   psfk

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا