شهرک صنعتی مهدیآباد شهرکی که در مسیر جاده ماهدشت به اشتهارد استان البرز واقع شده است و از امکانات اولیه یک شهرک صنعتی برخوردار نیست.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه البرز، سالهای زیادی از ساخت شهرک صنعتی مهدیآباد در شهرستان اشتهارد میگذرد اما متاسفانه این شهرک گرفتار بیمهری مسئولان البرزی شده و علی رغم داشتن ظرفیتهای ویژه حتی از سوی مسئولان این استان به رسمیت شناخته نمیشود.
شهرک صنعتی مهدیآباد تنها شهرک صنعتی اشتهارد است که به همان حالت اولیه قبل مانده و متاسفانه بیشتر شبیه مکانی مخروبه است و علیرغم مراجعه چندین سرمایه گذار به دلیل عدم برخورداری از امکانات اولیه از پیشرفت سرمایه گذاری در آن هیچ خبری نیست!
همه این بیتوجهیها در حالی است که استان البرز نیازمند توسعه اقتصادی است و لازمه این توسعه، گسترش شهرکهای صنعتی و حمایت از صاحبان صنایع از جمله شهرک صنعتی مهدی آباد میباشد.
این شهرک که با کمی توجه و همت مسئولین، ارائه تسهیلات و جذب سرمایه گذاران صاحب صنایع وابسته میتواند تحولی عظیم در این شهرستان، شهرستانهای همجوار و استان البرز ایجاد نماید، متاسفانه به دلیل کم کاری مسئولین وقت مورد بیمهری و بیتوجهی قرار گرفته و به حال خود رها شده است هرچند متقاضیان زیادی جهت سرمایه گذاری به این شهرک مراجعه میکنند اما به دلیل عدم برخورداری از امکانات و حمایت مسئولان پس از بررسی شرایط موجود از سرمایه گذاری در این منطقه منصرف میشوند.
متاسفانه امروز صاحبان واحدهای تولیدی این شهرک آنقدر از ناملایمتیهای مسئولان و عدم برخورداری از امکانات اذیت میشوند که از حضور خود در این شهرک اظهار پشیمانی کرده و قصد ترک این منطقه صنعتی را دارند.
یکی از واحدهای تولیدی مستقر در این شهرک شرکت سرزمین طلایی گندم است که در سال 1380 فعالیت خود را در زمینه تولید ماکارونی رشتهای آغاز کرده است.
مدیرعامل این شرکت در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه البرز، طی سخنانی اظهار کرد: این شرکت با تولید انواع ماکارونی رشتهای، فرمی، ورمیشل و رشته آشی به صورت کاملاً طبیعی و بدون استفاده از مواد افزودنی جز بزرگترین شرکتهای تولید ماکارونی به روش سنتی در ایران است.
داوود خدابندهلو خاطرنشان کرد: در حال حاضر این شرکت با تولید روزانه 10 تن، زمینه اشتغال 12 نفر را فراهم آورده است که با افزایش تولید به طور قطع این آمار نیز افزایش خواهد یافت اما متاسفانه بی مهری مسئولان و عدم برخورداری از امکانات اولیه انگیزه و توانایی گسترش واحدهای تولیدی را به صاحبان صنایع مستقر در این شهرک صنعتی نمی دهد.
وی ابرازکرد: اگر مسئولان فکری برای ساماندهی وضعیت موجود نکنند به زودی بسیاری از واحدهای تولیدی این منطقه صنعتی از چرخه تولید حذف میشوند.
خدابندهلو ادامه داد: در حال حاضر 12 واحد صنعتی در این شهرک مستقر هستند اما به دلیل عدم وجود امکانات زیرساختی از قبیل راههای مناسب دسترسی، گاز و تلفن فعالیتشان با مشکلات جدی مواجه است.
مدیرعامل شرکت سرزمین طلایی گندم برخورداری از امکانات اولیه را سنگ بنای رونق تولید دانست و بیان کرد: چطور میتوانیم انتظار توسعه اقتصادی و رونق واحدهای تولیدی را داشته باشیم درحالی که نمیتوانیم امکانات اولیه مناسب را در اختیار آنها قرار دهیم.
وی یکی از راهکارهای اساسی برای توسعه اشتغال را رفع مشکلات صنایع دانست و گفت: با رفع مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی شاهد کاهش نرخ بیکاری در استان خواهیم بود.
خدابندهلو تاکید کرد: اشتغال و تولید دو روی سکه هستند بنابراین اگر به دنبال این هستیم که در استان اشتغالزایی صورت گیرد باید با حمایت از صاحبان صنایع زمینه احیای این بخش را فراهم کنیم.
مدیرعامل شرکت سرزمین طلایی گندم در ادامه به به نقش حمایتهای مالی برای دستیابی به این هدف اشاره کرد و افزود: بانکها یکی از اجزای مهم نظام تامین مالی در کشور محسوب میشوند و بیشتر هدفگذاریها در کشور، با احتساب حمایتهای مالی از سوی بانکها انجام میشود.
وی از معوقات و سود بالای بانکی سخن به میان آورد و گفت: معوقات بانکی فشار زیادی به تولیدکنندگان وارد آورده ، پرداخت 25 درصد سود بانکی کمر تولید کننده را شکسته و اگر اسناد بررسی شود بعضاً میزان سود بسیار بیشتر از این رقم است.
خدابنده لو در پایان سخنان خود گفت: مسئولان ارشد استان با تشویق و حمایت از تولیدکنندگان داخلی از بانکها بخواهند تا با فرجهای چهار ماهه اجازه دهند معوقات پرداخت شود و کارگران این کارخانهها را خانه نشین نکنند.
انتهای پیام