گوناگون

میش ارمنی از گونه های جانوری شاخص همدان شناخته شد

81150553 5671318

ˈقربانعلی محمد پورˈروز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: میش ارمنی در تمامی مناطق این استان به خصوص در مناطقی با ویژگی تپه ماهوری بصورت وحشی زندگی می کند.

وی اضافه کرد: این گونه جانوری که بیشتر مناطق کم ارتفاع را برای زندگی برمی گزیند از نظر پراندگی در مناطق حفاظت شده ˈلشگردرˈ و ˈخان گرمزˈ این استان بیش از سایر مناطق دیده شده است.

وی بیان کرد: طول سرو تنه این گونه جانوری حدود 140 سانتی متر، ارتفاع 80 سانتی متر و وزن بین20 تا 65 کیلوگرم است و خمیدگی شاخ های آن برخلاف سایر قوچ ها به طرف بالای گردن است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست همدان اظهار داشت: نوع ماده این گونه حفاظت شده اغلب فاقد شاخ بوده یا شاخ های بسیار کوچکی دارد ،همچنین در قسمتی از کمر لکه سفید و زینی شکل دارند که در اصطلاح محلی این قوچ ها ˈآلاکمرˈ نامیده می شوند.

وی بیان کرد: این گونه جانوری به واسطه ارزش مادی از تیر رس شکارچیان متخلف در امان نیست با این وجود یگان حفاظت محیط زیست با گشت های مستمر از تحرکات افراد متخلف در مناطق شکار ممنوع جلوگیری به عمل می آورد.

محمدپور با ذکر اینکه سال گذشته 85 شکارچی متخلف در همدان دستگیر شدند، گفت: شکارچیان متخلف سال گذشته اقدام به صید 136گونه جانوری کردند و در این مدت زمان شش شکار بزرگ از جمله کل و بز، قوچ و میش توسط متخلفان شکار شدند.

در حال حاضر 151 گونه پرنده، 38 گونه خزنده، 21 گونه پستاندار، 33 گونه ماهی و شش گونه دو زیست در استان همدان شناسایی شده است.

7525/575

انتهای پیام /*

: ارتباط با سردبير
mail32 newsroom@irna.ir

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا