گوناگون

کنترل موادغذایی پرمصرف ماه رمضان در دستور کار اداره استاندارد فارس

مرتضی رهنما در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان کرد: کنترل مواد غذایی پرمصرف خصوصا آبلیمو، زولبیا و بامیه، روغن، شکر، پنیر و شیر پاستوریزه، جعبه های مقوایی که مواد غذایی در آنها قرار می گیرد و ترازوهایی که شیرینی فروشی ها استفاده می کنند، در دستور کار قرار دارد.

رهنما گفت: نمونه برداری ها در حال انجام است و تا 10 روز آینده نتایج اعلام می شود.

وی ادامه داد: اگر نمونه برداری ها موارد استفاده از مواد تقلبی، غیربهداشتی و غیراستاندارد، یا استفاده چندباره از بعضی مواد مانند روغن را، اثبات کند، با فرد خاطی برخورد صورت می گیرد.

مدیرکل استاندارد فارس درباره نوع مجازات ها اظهار کرد: نوع مجازات بسته به شدت خطری که تخلف می تواند برای مردم داشته باشد برخورد تعیین می شود.

IMG16342980

رهنما افزود: اگر تخلف جزئی باشد به تذکر اکتفا می کنیم. اگر بحرانی باشد منجر به جلوگیری از ادامه فعالیت فرد خاطی می شود و در صورتی که فراتر از بحرانی باشد، فرد به مراجع قضایی معرفی می شود.

وی با بیان اینکه جعبه های شیرینی مشمول استاندارد هستند و وجود نشان استاندارد برآنها ضروری است، گفت: خریداران دقت کنند که جعبه حتما نشان استاندارد داشته باشد، شرایط ظاهری مناسبی داشته باشد و مواد کاغذی به شیرینی نچسبد و از جعبه هایی که امکان دارد با کاغذهای ضایعاتی درست شده باشند، استفاده نکنند.

رهنما در پایان تاکید کرد: از مردم خواهشنمدیم که درصورتی که در موادغذایی و جعبه ها به موارد مشکوک و غیراستاندارد، برخورد کردند حتما از طریق تلفن 1517 یا تلفن گویای 6290906 اداره استاندارد اطلاع دهند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا