گوناگون

26 درصد از واحدهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد راکد هستند

به گزارش خبرنگار مهر، داریوش دیودیده یکشنبه شب در نشست بررسی مشکلات واحدهای صنعتی یاسوج افزود: این میزان در کشور 40درصد است که بر این اساس شرایط این استان بهتر از متوسط کشوری است.

وی بیان کرد: بنا داریم طبق یک برنامه چهار ساله، واحد های راکد استان را سالانه 10درصد کاهش دهیم تا فعالیت مجدد خود را آغاز کنند.

دیودیده با بیان اینکه 700واحد دارای پروانه  و 400طرح در دست اجرا در استان وجود دارد، اظهار داشت: این میزان یک درصد از صنعت کشور را شامل می شود.

وی سیمان مارگون، پتروشیمی گچساران و آجر دهدشت را از مهمترین طرح های در دست احداث استنان عنوان کرد و بیان داشت: این طرح ها از پنج تا 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد گفت: 17 طرح مهم صنعتی در استان با سرمایه گذاری سه هزار و 500میلیون ریال در دست اجراست که  دو هزار و 800 فرصت شغلی ایجاد می کند.

IMG14435869

وی تصریح کرد: اگر این طرحها به نتتیجه برسند شاهد رشد بسیار خوبی در بخش اقتصادی استان خواهیم بود.

دیودیده همچنین علت راکد بودن برخی از واحدهای تولیدی این استان را تغییر خط تولید محصول، مشکلات مدیریتی، کمبود نقدینگی و شرایط کشوری عنوان کرد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد  افزود: در حال حاضر کلیه واحدهای غیر فعال و راکد صنعتی و معدنی استان بررسی و مشکلات آنها شناسایی شده و اقدامات لازم در جهت تعیین و تکلیف این واحدها برای تامین منابع مالی و خروج از وضعیت رکود در حال انجام است.

وی با اشاره به ظرفیتهای این استان برای رشد صنعت، گفت: توسعه اقتصادی این استان مستلزم مشارکت مردم در فعالیت های اقتصادی است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا