گوناگون

32 درصد جمعیت گلستان را جوانان تشکیل می دهند / تعریف واحدی از بیکار نداریم

عیسی بابایی درگفتگو با خبرنگار مهر، افزود: از این مقدار سهم مردان 292 هزار و 92 نفر و سهم زنان 293 هزار 153 نفر از جمعیت یک میلیون و 833 هزار و 903 نفری گلستان است.

وی با بیان این که موضوع جوانان یک مساله فرابخشی است و کار یک دستگاه نیست، گفت: باید سعی کنیم در تصمیم گیری ها جوانان را دخیل کنیم تا آن ها هم مشارکت بیشتری با ما در اجرا داشته باشند.

فرهنگ سازی و ترویج ازدواج آسان، به موقع و اسلامی

وی در خصوص افزایش سن ازدواج و کاهش ازدواج گفت: در راستای فرهنگ سازی و ترویج ازدواج آسان، به موقع و اسلامی کارهای خوبی را انجام داده ایم.

وی با عنوان کردن ازدواج 1400 زوج در آزادشهر، 22 زوج و 500 زوج در سال های مختلف در گرگان افزود: با تشکیل مجمع خیرین ازدواج گلستان در سال 92 به عنوان اولین استان پیشقدم شدیم.

معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان گلستان گفت: برگزاری دوره های مهارت زندگی برای زوجینی که مدت ازدواج آن ها کمتر از 5 سال است یکی دیگر از کارهایی است که در این زمینه انجام شده است.

وی از برگزاری مراکز ساماندهی مراکز مشاوره ازدواج در روستاها و تقویت مراکز مشاوره جهت ایجاد فرهنگ سازی مشاوره در بین خانواده ها را از دیگر کارهای انجام شده عنوان کرد.

تعریف واحدی از بیکار نداریم

وی در خصوص آمار جوانان بیکار در گلستان گفت: هنوز در کل کشور بر روی تعریف بیکار مشکل وجود دارد و تعریف واحدی از بیکار نداریم و آمار ها براساس تعریف های مختلف خیلی دقیق نیست.

بابایی در خصوص کارهای کارشناسی که در زمینه اشتغال صورت گرفته باشد، افزود: در سال های گذشته این کار صورت گرفته است و دستگاه های متولی کارهایی را انجام داده اند.

جمعیت جوان موتور محرکه و توسعه هر جامعه ایی است

معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان گلستان با بیان این که انگیزه برای کار وجود دارد ادامه داد: خوشبختانه جمعیت جوان که موتور محرکه و توسعه هر جامعه ایی است با مدیریت خوب می تواند در جهت خوبی گام بردارد و به یک فرصت تبدیل و اگر خوب مدیریت نشود به یک تهدید تبدیل شود.

بابایی در خصوص نیاز اصلی جوانان گفت: اگر دو نیاز اصلی جوانان یعنی اشتغال و ازدواج حل شود خیلی از مشکلات و آسیب ها برطرف خواهد شد.

حدود 80 تشکل فعال در سطح استان داریم

وی با بیان این که 80 تشکل فعال در سطح گلستان داریم افزود: 70 درصد این تشکل ها در حوزه مسایل فرهنگی و اجتماعی فعالیت می کنند و در این مدت تعداد زیادی از تشکل هایی که غیر فعال شده بودند را ساماندهی و فعال کردیم.

بابایی در خصوص مشارکت جوانان در تشکل های مردمی و حمایت از آن ها اضافه کرد: در این بخش سعی شده در سازمان های مردم نهادی که جوانان وجود دارند حضور پیدا کنیم و در بحث مالی و پشتیبانی کمکی انجام دهیم.

وجود رابط فرهنگی در هیات های ورزشی

بابایی با بیان این که برای هر هیات ورزشی یک رابط فرهنگی انتخاب شده است، گفت: در سال جدید خبرهای خوبی در حوزه فرهنگ ورزشی خواهیم شنید.

وی با بیان توسعه میادین ورزشی ادامه داد: میادین ورزشی باید مکانی برای ارتقا فرهنگ باشد نه این که آسیب های اجتماعی در آن اتفاق بیافتد.

بر ساماندهی اوقات فراغت سازمان ها نظارت داریم

وی در خصوص اوقات فراغت با شروع فصل تابستان افزود: ما به عنوان ناظر بر ساماندهی و غنی سازی اوقات فراغت در حال فعالیت هستیم.

بابایی گفت: در گذشته اعتبارات مربوط به اوقات فراغت مستقیما در اختیار سازمان ملی جوانان قرار می گرفت و این سازمان این مبلغ را بین ادارات متولی امور جوانان تقسیم می کرد.

وی با بیان این که نقش این معاونت نظارتی و ارزیابی در قالب سامانه پرتال اوقات فراغت است، ادامه داد: در حال حاضر اعتبارات اوقات فراغت و مسایل فرهنگی مستقیما در اختیار دستگاه ها قرار می گیرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا