گوناگون

70 هزار نفر در زنجان در سکونت‎های غیررسمی ساکن هستند

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا شهبازی ظهر چهارشنبه در کمیته ساماندهی مناطق ویژه اجتماعی استان زنجان افزود:  باید بر اساس یک برنامه ریزی  به تفاوت های موجود بین سکونتگاه های غیررسمی با مناطق حاشیه نشین توجه شود.

وی توجه به حوزه های مختلف زندگی جمعیت  سکونت‎های غیررسمی را مورد تاکید قرار داد و افزود: بخشی از مناطق جمعیتی استان مناطق ویژه اجتماعی‎ محسوب می‌شود.

شهبازی با بیان اینکه  نیازها، مسایل و مشکلات سکونت‎های غیررسمی  باید همانند سایر نقاط شهری مورد توجه و رسیدگی قرار گیرد اذعان داشت:  متاسفانه تاکنون هیچ مطالعه اجتماعی خاصی در زمینه سکونت‎های غیررسمی نداشته‎ایم.

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری زنجان نیز از بالا بودن حاشیه‎نشینی در دو شهر زنجان و قیدار خبر داد و گفت:7.3 درصد جمعیت این استان حاشیه نشین هستند که با توجه به نرم 12 الی 13 درصدی کشور از آمار کمتری برخوردار هستیم.
 
مسیح‎الله سلطانی افزود: 70 هزار نفر از جمعیت شهر زنجان  در هفت منطقه ویژه از جمله اسلام آباد، نجف آباد، سایان، کوی فاطمیه، گوجیگ آباد، خان دره  سکونت دارند..


وی ادامه داد:  سکونتگاههای غیر رسمی از خدمات مطلوب کمتری برخوردارند که دلیل اصلی آن نیز فقر اقتصادی و فرهنگی، عدم توازن در توسعه و توزیع ناعادلانه ثروت و امکانات است
 
سلطانی افزود: مناطق ویژه اجتماعی سکونت‌گاه‌های غیررسمی‎اند با حاشیه‎نشینی، بافت‎های فرسوده و فضاهای بی‌دفاع شهری شناخته و معمولاً در حاشیه کلان‌شهرها و مراکز جمعیتی بالا به وجود می‌آیند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا