گوناگون

852 فقره پرونده در شوراهای حل اختلاف دامغان به صلح و سازش منجر شد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی اصغر ترابی ظهر یکشنبه در همایش شوراهای حل اختلاف شهرستان دامغان در سالن اجتماعات شهید میری اداره دادگستری این شهرستان با اشاره به صلح و سازش 852 فقره پرونده در شوراهای حل اختلاف دامغان اظهار داشت: راه اندازی شوراهای حل اختلاف یکی از ابتکارات قوه قضائیه و با هدف صلح و سازش و اصلاح ذات البین بوده که حرکتی مثبت و ارزنده در جامعه دینی و اسلامی محسوب می شود.

وی تصریح کرد: شوراهای حل اختلاف یک کار تخصصی را بر عهده دارند و از مسئولیت مهم در کنار دادگستری و دادسرای عمومی و انقلاب برخوردارند و در حل مشکلات مردم گام برمی دارند.

رئیس دادگستری شهرستان دامغان اضافه کرد: خدمت رسانی مطلوب شوراهای حل اختلاف باید در جامعه به مردم و مراجعه کنندگان و با دید صلح و سازش تقویت شود.

ترابی یادآور شد: باید از توان و ظرفیت بالای مردمی در ایجاد صلح و سازش و ترویج این فرهنگ ارزشمند دینی در جامعه که از تاکیدات فراوان ائمه معصومین و آیات و روایات بوده بهره گیریم.

وی به وجود 19 شورای حل اختلاف در شهرستان دامغان اشاره داشت و افزود: این شهرستان دارای یک مجتمع شورای حل اختلاف بوده که در این مجتمع 10 شورای حل اختلاف فعالیت دارند.

ترابی گفت: از این تعداد شورا های حل اختلاف در شهرستان دامغان چهار شورا تخصصی بوده که در زمینه اصناف ، چک ، راهور و خانواده فعالیت می کنند.

رئیس دادگستری شهرستان دامغان در خاتمه تعداد اعضای شوراهای حل اختلاف این شهرستان را 130 نفر بیان و بر آموزش و به روز رسانی هر چه بهتر علمی و حقوقی اعضا تاکید کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا