شخصی که در حال حاضر عنوان باهوش ترین انسان جهان را دارد مریلین ووس ساوانت است که مغزش باعث شده است که به چنین شهرتی برسد. در ادامه با میهن پست همراه می شوید.
شاید اگر از شما پرسیده شود که باهوش ترین انسان دنیای مدرن از نظر شما چه کسی است، پیش از هر کس دیگری اسم ایلان ماسک و استیو جابز به ذهنتان خطور خواهد کرد. اما کس دیگری است که رسماً عنوان باهوش ترین شخص جهان را در اختیار دارد. نام او مریلین ووس ساوانت است و مغزش باعث شده به این شهرت برسد. ضریب هوشی او ۲۲۸ تخمین زده شده در حالی که ضریب هوشی ماسک و جابز به ترتیب ۱۵۵ و ۱۶۰ است.
ماریلین یک کودک متفاوت با دوران کودکی نه چندان مناسب بود
ماریلین به عنوان باهوش ترین انسان جهان در سال ۱۹۴۶ در میزوری و از والدینی که مهاجران آلمانی و ایتالیایی بودند به دنیا آمد. او در دوران کودکی یک زندگی آرام داشت و هیچ اتفاق عجیب و غریبی در زندگی او رخ نداد. هیچ سیبی با سر او برخورد نکرد و او هم فریاد «یافتم، یافتم سر» نداد. او یک کودک نرمال بود وقتی که اتفاقی زندگی آینده او را به کلی تغییر داد.
ساوانت اولین تست هوش خود را در سپتامبر ۱۹۵۶ انجام داد، زمانی که تنها ۱۰ سال سن داشت. سن ذهنی او ۲۲ سال و ۱۰ ماه بود و امتیاز عمومی او را ۲۲۸ اندازه گیری کردند. برای مقایسه ضریب هوش متوسط یک شخص معمولی بین ۸۵ تا ۱۱۵ است. اگر چه مشخص شد که ماریلین یک مغز فوق العاده دارد، والدین او تصمیم گرفتند اطلاعات مربوط به هوش او را از دیگران پنهان کنند تا بتواند دوران کودکی معمولی داشته باشد.
در نهایت جامعه فهمید که او یکی از باهوش ترین انسان های روی کره زمین است
وقتی ساوانت بزرگ تر شد، تحصیلاتش را ادامه داد اما از رشته تحصیلی خود خسته شده و بعد از دو سال دانشگاه واشنگتن را ترک کرد. ماریلین کسب و کار خود را در بورس و املاک راه اندازی کرد هر چند علاقه اصلی او به نویسندگی بود. او از سرمایه گذاری های شخصی خود برای تبدیل شدن به یک نویسنده تمام وقت استفاده کرد اما حتی بعد از آن نیز برای اینکه گمنام بماند، رمان ها و داستان هایی کوچک با نام مستعار نوشت. سال ۱۹۸۸ سال تغییر زندگی او بود. ضریب هوشی ۲۲۸ او در کتاب رکوردهای گینس ثبت شده و ساوانت یک شبه به یک سلبریتی مشهور تبدیل شد. مصاحبه ها و سریال های تلویزیونی وارد زندگی او شدند اما ساونت باور داشت که افراد قادر به انجام کارهای خارق العاده ای هستند.
او مدعی بود که اکثر ما تنها از ۱۰ درصد ظرفیت مغزمان استفاده می کنیم و عدد کلی بین ۵ تا ۱۵ درصد است. ساوانت بر این باور بود که افراد معدودی می توانند از ۱۷.۷ درصد ظرفیت مغز خود استفاده کنند. شخصیت او چنان مشهور شد که در اپیزودی در کارتون سیمسون ها در سال ۱۹۹۹ نیز به شخصیت او اشاره شد.