گوناگون

دسر رمضان: کاستر دارچینی

custard دسر رمضان: کاستر دارچینی

در ماه رمضان سعی کنید بجای استفاده از دسرهای پر کالری از دسرهای سالم استفاده کنید دسر کاسترد سالم است و برای اشخاص دیابتی بسیار خوب است



مواد لازم:

۲ فنجان  میوه مخلوط  خرد شده (گلابی، سیب، هندوانه، پرتقال)
۱/۴ فنجان انار
۲ قاشق غذاخوری گردو خرد شده

۲/۱ فنجان شیر سویا
یک و نیم قاشق چایخوری پودر ذرت 
۲/۱ فنجان شیر کم چربی
کمی دارچین
۳/۴ قاشق چایخوری شیرین کننده بجای شکر

طرز تهیه:

۱. پودر ذرت  را با شیر سویا  در یک کاسه مخلوط کرده  تا خمیر صافی شود سپس در قابلمه شیر و شیرین کننده  را ریخته وقتی جوشید مخلوط شیر سویا را میریزیم  و ۲-۳ دقیقه بجوشد سپس دارچین ریخته در کاسه می ریزیم تا خنک شود سپس ۱-۲ ساعت در یخچال قرار میدهیم و به قسمتهای مساوی تقسیم میکنیم

میوه ها را نیز روی دسر ریخته و می خوریم 
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا