گوناگون

شناسنامه‌دار شدن واحدهای تولیدی، مانعی برای قاچاق سوخت

استاندار اصفهان گفت: با شناسنامه‌دار شدن تمام واحدهای تولیدی اعم از صنعتی و کشاورزی، میزان سهمیه سوخت هر واحد مشخص شده و از قاچاق سوخت جلوگیری خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه اصفهان، ‌رسول زرگرپور در جلسه کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز، ‌مسئله نظارت بر تولید و صادرات فرآورده‌های نفتی را مورد بررسی قرار داد.

استاندار اصفهان افزود: در بررسی‌های صورت گرفته با توجه به این‌که واحدهای صنعتی و کشاورزی در رابطه با کمبود سوخت و نارسایی‌های موجود در این زمینه مسائلی را مطرح کردند، کارگروه مبارزه با قاچاق کالا و ارز موظف به پیگیری این موارد شد.

وی اظهار کرد: خوشبختانه در قالب سهمیه‌ سوختی که به استان تعلق می‌گیرد، هماهنگی لازم بین توزیع و واحدهای گیرنده شکل گرفته که این مسئله بخشی از مشکلات را رفع خواهد کرد.

زرگرپور اعلام کرد: با وجود اختلاف نظر واحدهای گیرنده و واحدهای توزیع کننده در میزان سوخت مورد نیاز در گذشته، ‌در حال حاضر تنها 5 درصد اختلاف وجود دارد و تقریبا هر دو به یک عدد واحد رسیده‌اند.

رییس کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز خاطرنشان کرد: در خصوص توزیع سهمیه سوخت بروکراسی خاصی وجود دارد که بخش کشاورزی متقاضی تسهیل این مسئله است.

وی عنوان کرد: ظرف 3 تا 6 ماه آینده با شناسنامه‌دار شدن واحدهای تولیدی این موضوع نیز حل خواهد شد و نیازی به مراجعه هر سه ماه یکبار واحدهای تولیدی به سایت و ارایه اطلاعات نخواهد بود.

استاندار اصفهان با بیان این‌که با شناسنامه‌دار شدن تمام واحدهای تولیدی اعم از صنعتی و کشاورزی، میزان نیاز هر واحد به سوخت سهمیه‌ای مشخص خواهد شد.

وی تصریح کرد: مسئله سوخت سهمیه‌ای از آنجا که دارای دو روی سکه است، نیاز به بررسی و نظارت ویژه دارد.

زرگرپور ادامه داد: از یک سو نیاز به مصرف سوخت سهمیه‌ای در واحدهای تولیدی مطرح است و از دیگر سو موضوع قاچاق سوخت در خصوص سهمیه‌ها اتفاق می‌افتد.

وی با اشاره به این‌که در خصوص مسائل سوخت بیش از 80 درصد موارد تا کنون حل شده است،‌ اظهار کرد: با توجه به این‌که ادعا می‌شود با کسری سوخت مواجه هستیم باید پس از بررسی، اصلاح سهمیه را ‌از ستاد سوخت کشور پیگیری کنیم.

استاندار اصفهان هم‌چنین با اشاره به موضوع فرآورده‌های نفتی تأکید کرد: باید صادرات فرآوده‌های نفتی کنترل شود که جزو موارد یارانه‌ای نباشد.

وی خاطرنشان کرد: صادرات فرآورده‌های نفتی از طریق سه استان اصفهان، تهران و خراسان جنوبی صورت می‌پذیرد و سایر استان‌ها باید از طریق این سه استان نسبت به صادرات اقدام کنند، ‌لذا ضروری است که ساختار و تشکیلات لازم در این زمینه پیش‌بینی شود.

زرگرپور خبر داد: اولین محموله یکصد تنی فرآورده‌های نفتی از استان اصفهان صادر و راه برای صادرات دیگر استان‌هایی که در حوزه استان اصفهان تعریف شده‌اند باز شد.

وی با اشاره به موضوع قاچاق مواد دخانی، یادآور شد: بر اساس قوانین موجود در خصوص محل نگهداری و شیوه فروش این مواد کشف شده اختلاف نظر وجود دارد.

وی با اشاره به عزم جدی دولت در این زمینه خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری(مدظله العالی) نیز تأکید نموده‌اند که مسئله قاچاق کالا و ارز به عنوان یک مقوله ویژه مورد توجه قرار گیرد.

زرگرپور گفت: با توجه به این‌که قاچاق کالا و ارز می‌تواند اشتغال، تولید و در سطح کلان اقتصاد را تحت تأثیر قرار دهد، ‌باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا