Mihanpostپیشنهاد سردبیرعکسورزشی

نگاهی به ورزش هیجان‌انگیز و پرطرفدار فلای بورد

فلای بورد یکی از ورزش های نسبتا جدید و پر هیجان بوده که نیازمند تجهیزات حرفه ای است. در این مطلب از میهن پست این ورزش را بیشتر به شما کاربران عزیز معرفی می کنیم.

ما انسان ها همواره به دنبال راه های جدیدی برای گذران اوقات فراغت خود می گردیم. تفریحاتی جدید، که علاوه بر لذت بخش بودن، بتواند سطح آدرنالین خونمان را بالا ببرد. یکی از این ورزش های بسیار جذاب، ورزش آبی فلای بورد می باشد. ورزشی که می توان در آن همچون دلفینی به داخل و بیرون آب جست و گریز کرد.

مانند دلفین ها شنا کنید!

یکی از اصلی ترین وجوه تمایز انسان و حیوانات، قوه تخیل و رویا پردازی اوست. رویاهایی که شاید در نگاه اول دست نیافتنی باشند. شاید روزی حرکت در آب مانند یک دلفین رها، یک رویا به حساب می آمد، اما امروزه با ابداع ورزش جدید فلای بورد توسط شخصی فرانسوی به اسم فرانکی زاپاتای، این رویا به واقعیت تبدیل شده است.

فلای بورد

از زمانی که جت های مسابقه ای قدرتمند رونق گرفته اند، زمان زیادی نمی گذرد. در ورزش فلای بورد، شخص ورزشکار به یاری جت اسکی های قدرتمند از آب خارج می شود و در هوا پایدار می ماند و دوباره به آب باز می گردد. دقیقا همچون حرکت دلفین ها.

فلای بورد

درواقع فلای بورد وسیله است که با اتصال به یک جت اسکی، شخص را بر روی هوا معلق نگه می دارد و با پمپاژ و فشار آب به او اجازه مانور دادن و انجام حرکات نمایشی را می دهد. این ورزش هیجان انگیز ابتدا در مسابقات جهانی جت اسکی در سال ۲۰۱۱ و در کشور پهناور چین به جهانیان معرفی شد. فیلمی که از این مسابقات در فضای مجازی پخش شد، توانست در مدت دو هفته رکورد حدودا ۵ میلیون بیننده را به خود اختصاص دهد. بعد از این ماجرا، مستندهای بیشماری در رابطه با این ورزش در سرتاسر دنیا پخش شد که باعث شهرت جهانی این ورزش در کل دنیا گردید. اولین نوع فلای بورد برای استفاده عموم، در سال ۲۰۱۲ به بازار معرفی شد.

نحوه استفاده از فلای بود و انواع آن

اگر خواهان استفاده از دستگاه فلای بورد هستید، در ابتدا حتما باید به مدت بیست دقیقه از دستگاه مبتدی فلای بورد استفاده کنید. پس از پشت سر گذاشتن این بیست دقیقه با موفقیت، به شما مجوز استفاده از دستگاه حرفه ای و پیشرفته فلای بورد داده می شود. اما فرق بین فلای بورد ساده و فلای بورد پیشرفته و حرفه ای در چیست؟

فلای بورد

تفاوت این دو دستگاه در کیت الکترونیکی گاز آن هاست. فلای بورد سواران حرفه ای، کیت الکترونیکی را به دستگاه خود اضافه کرده اند تا نازل های تعادل دهنده دست را حذف کنند. فردی که از دستگاه فلای بورد پیشرفته استفاده می کند، احتیاجی به داشتن اپراتور ندارد و خود به تنهایی می تواند گاز، و فشار آب خروجی را کنترل کند.

ترس از ورزش فلای بورد

اگر بالای ۱۸ سال سن دارید و از کسانی هستید که برای اولین بار قصد انجام این ورزش را دارید، احتیاجی نیست نگران باشید. مربیان ماهر و با تجربه این رشته ورزشی، از ابتدا تا انتها همراه شما خواهند بود. در ابتدا این مربیان به ارائه توضیحات لازم در خصوص نحوه استفاده از این وسیله و نکات ایمنی می پردازند. سپس به درون آب رهسپار می شوید و فرد همراه شما، مقدار لازم پمپاژ آب را از جت اسکی خود کنترل می کند. فراموش نکنید که کلاه ایمنی، لباس مناسب برای شنا و جلیقه نجات از اولین ملزوماتیست که باید همراه شما باشد.

فلای بورد

به دلیل تحرک بالای بدنی و هیجان بیش از حد این ورزش، انجام آن به افرادی که سابقه بیماری های قلبی دارند یا دچار ترس شدید از آب یا ارتفاع می باشند، توصیه نمی شود. خانم های باردار و افرادی که سابقه بیماری صرع دارند نیز نباید این ورزش را انجام دهند.

اما اولین دوره مسابقات جهانی فلای بورد در سال ۲۰۱۲ در قطر برگزار شد. بعد از رقابتی که بین ۵۰ کشور جهان صورت گرفت، فردی به نام استیفان پرایاس از کشور فرانسه مقام نخست را به خود اختصاص داد. این مسابقات هر سال بین کشورهای مطرح در این رشته ورزشی برگزار می شود.

فلای بورد

ورزش فلای بورد در ایران

ورزش فلای بورد برای اولین بار در بهار سال ۱۳۹۱ به بازار ایران معرفی شد. اما در سال ۱۳۹۲ و در مسابقات کشوری جت اسکی که توسط فدراسیون انجمن های ورزشی و انجمن جت اسکی برگزار شد، ورزش هیجان انگیز فلای بورد به طور رسمی به مردم معرفی شد. پس از پایان این مسابقات، یک نمایش بسیار هماهنگ و چشم نواز توسط یک تیم فلای بورد سوار حرفه ای در جزیره کیش انجام شد که در نتیجه آن توجه عموم مردم به این ورزش بیش از پیش جلب شد.

فلای بورد

کمیته فلای بوردینگ ایران، برای اولین بار در سال ۱۳۹۲ و به ریاست آقای پیام عرب زاده آغاز به کارد. هدف این کمیته معرفی هرچه بیشتر و بهتر این ورزش هیجان انگیز، جذب استعدادهای جوان در این رشته و شرکت دادن آن ها در مسابقات جهانی است. امروزه در مراکزی در شمال کشور، مراکزی در جنوب کشور و دریاچه فشافویه تهران، این ورزش آبی دنبال می شود

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا