Mihanpostپیشنهاد سردبیرفرهنگیموسیقی

جزئیات ممنوعیت صدا و تصویر سامی یوسف در صدا و سیما + عکس

میهن پست – سامی یوسف را امروزه برای آن هایی که اهل موسیقی هستند آدم غریبی نیست ، خواننده ای که در تیرماه سال ۱۳۵۹ در تهران، ایران و در خانواده‌ای آذری متولد شده که در کودکی به همراه خانواده‌اش به انگلستان مهاجرت و در همان اوایل کودکی با سازهای پیانو، ویولن و سازهای ایرانی چون تار و سنتور آشنا می‌شود. سامی در ۱۸ سالگی به فرهنگستان سلطنتی موسیقی در لندن، یکی از معتبرترین آکادمی‌های جهان در زمینه موسیقی می‌رود تا موسیقی را به شیوهٔ تخصصی بیاموزد.

سامی ایرانی الاصل مسلمان است که هدفش را ایجاد تفاهم بین فرهنگ‌ها از طریق ترویج ارزش‌های جهانی و تجلیل از روح انسانی می‌داند.موسیقی او غالباً دربر گیرندهٔ ترانه‌هایی است با مضامین اسلامی و معنوی. وی همچنین از موضوعات اجتماعی و بشر دوستانه در موسیقی خود استفاده می‌کند.

پخش آثار سامی یوسف؛آهنگساز، ترانه‌سرا و خواننده معروف از تمام شبکه های صداوسیما ممنوع اعلام شد.

گفته می شود سفر اخیر سامی یوسف به سرزمین های اشغالی(اماکن مقدس مسیحیان و یهودیان، از جمله مکان غسل تعمید حضرت مسیح(ع)) دلیل ممنوعیت پخش آثار وی در صداوسیما است.

سامی یوسف کنفرانسی خبری در جمهوری آذربایجان گفته: «دو پدربزرگ من اهل باکو هستند. آنها به تبریز مهاجرت کردند و البته من در سال ۱۹۸۰ در تهران متولد شدم. بعداً ما به انگلستان مهاجرت کردیم و من آنجا بزرگ شدم.»

این خواننده “اولین سرود بین ادیان” را اخیرا اجرا کرده است که ویدئوکلیپ آن در اردن و فلسطین و اسرائیل تصویربرداری شده است.

سامی یوسف در سن 13 سالگی
سامی یوسف در سن ۱۳ سالگی

سامی یوسف که ایرانی تبار و فرزند یک موسیقی دان ایرانی به نام بابک رادمنش است، قبل از مهاجرت به انگلستان با نام سیامک برنجان(رادمنش) شناخته می شد.

سامی یوسف به زبان‌های انگلیسی، ترکی استانبولی، ترکی آذربایجانی، فارسی، اردو، مالایی و عربی ترانه‌هایی خوانده است.

سامی یوسف از سوی مجله تایم آمریکا به عنوان «بزرگترین ستارهٔ راک اسلام» و از سوی مجله گاردین انگلستان «ستاره راک مقدس» معرفی شده‌است.

منبع : موسیقی ما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا