اردشیر نوابی سمیرمی روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به فعالیت 53 واحد نانوایی در شهر سمیرم اظهار کرد: شمار صنعتی و سنتی پزی این واحدها تقریبا برابر است اما این روزها مراجعه واحدهای صنعتی برای تغییر روش پخت بیشتر شده است.
وی اضافه کرد: سیاست دولت پخت نان صنعتی است اما به سبب استقبال بیشتر مردم از نان سنتی شاهد مراجعه نانواها برای تغییر روش پخت هستیم.
وی خاطر نشان کرد: 440 تن آرد مصرف ماهانه نانوایی های شهرستان و 40 تن دیگر مخصوص پخت خانگی روستاییان و عشایر منطقه است.
این مسوول، نظارت مستمر بر واحدهای نانوایی را یادآور شد و تاکید کرد: این اداره حتی بر روی آرد توزیعی عشایر و عدم توزیع آزاد آن نظارت جدی دارد و مصوب شده در روستاهایی که واحد نانوایی فعال است آرد خانه پزی توزیع نشود.
نوابی به کیفیت خوب نان سمیرم نسبت به سایر نقاط اشاره کرد و گفت: تعداد نانوایی های سمیرم بیشتر از حد نیاز شهرستان است و این اداره دیگر مجوز ایجاد واحد پخت نان صادر نمی کند.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت سمیرم اظهار کرد: مطابق بازرسی ها و گزارش شبکه بهداشت و درمان هیچگونه مصرف جوش شیرین در نانوایی های این شهرستان مشاهده نشده است.
وی افزود: بیشترین مصرف و تولید نان سمیرم شهریور و مهر به علت حضور عشایر و کارگران فصلی با غهای سیب اتفاق می افتد اما در مجموع در شش ماه دوم سال تولید و فروش نان در سمیرم کاهش می یابد.
به گزارش ایرنا، افزون بر سه هزار و 470 واحد صنفی در شهرستان سمیرم فعالیت می کنند.
شهرستان سمیرم با 105 هزار جمعیت، 120 روستا و چهار شهر سمیرم، کمه، حنا و ونک و چهار بخش دناکوه، وردشت، پادنا و مرکزی در 160 کیلومتری جنوب اصفهان قرار دارد.
ت/7147/607
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
newsroom@irna.ir
تماس بی واسطه با مسئولین