گوناگون

نانوایی های اردبیل استاندارد می شوند

عباس کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: به منظور اجرای این طرح فرم استاندارد سازی در دو برگ با همکاری غله، علوم پزشکی، صنعت و معدن و اداره استاندارد تدوین شده و قرار است توسط بازرسان در اختیار نانوا قرار گیرد.

وی با بیان اینکه این طرح طی هفته های گذشته آغاز به کار کرده است، افزود: در این فرم استانداردهای ابزار کار، پوشش نانوا، بهداشت محیط نانوایی و حتی نحوه پخت نان از جمله نوع افزودنی های مجاز به نان قید شده است.

به گفته کریمی نانوایی ها در دسته های ده تایی توسط بارزسان مورد بازدید قرار گرفته و موارد ذکر شده را آموزش خواهند دید.

مدیر عامل غله و خدمات بازرگانی منطقه اردبیل بیان داشت: در ادامه بازرس مهلت 20 روزه ای را برای دست یابی به شاخصه های استاندارد سازی به نانوا می دهد.

وی عنوان کرد: در صورتی که نانوا به رعایت موارد فوق اقدام نکند برخورد قضایی و حتی تعطیلی را به دنبال خواهد داشت.

کریمی بیان داشت: این طرح برای اولین بار در استان اردبیل اجرا می شود و در پی جلسات مکرر تمامی دستگاه های مسئول در امر استاندارد سازی نانوایی ها مصوب شده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا