گوناگون

هنر، حلقه‌ مفقوده‌ی فرایند فرآوری سنگ ‌

معاون امور معادن و اکتشافات معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: اگر اقداماتی که در راستای فرآوری سنگ‌های قیمتی انجام می‌شود در مورد ضایعات سنگ نیز انجام شود با توسعه کارگاه‌های خانگی دیگر مشکلی به نام ضایعات سنگ در معادن نداشته باشیم.

حسنی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) – منطقه مرکزی، با بیان اینکه در بخش ضایعات سنگ اقدامات خوبی انجام شده که مورد استقبال وزارتخانه قرار گرفته تصریح کرد: هنر حلقه مفقوده‌ای است که در بخش فرآوری سنگ وجود دارد، زیرا اگر هنر در این بخش به کار گرفته شود نه تنها در تولید مصنوعات سنگی بلکه در تولید و عرضه محصولاتی که با استفاده از اجزای بسیار ریز سنگ تولید می‌شود موفق خواهیم بود.

معاون امور معادن و اکتشافات معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی بیان کرد: در معادن سنگ محلات 30 درصد ضایعات ایجاد می‌شود و با توجه به اینکه سال به سال شرایط تنوع سنگ و سلیقه مصرف‌کننده تغییر می‌کند، برآورد می‌شود که بخشی از این ضایعات سنگ بعدا بتواند به عنوان محصول کارخانه استفاده شود.

وی با تأکید براینکه آنچه مهم است استفاده از این ضایعات در مصنوعات سنگی است، در زمینه صادرات سنگ گفت: با توجه به جذابیت بازار داخل و برخی سیاست‌گذاری‌ها، صادرات سنگ با مشکلاتی همراه شد اما، اگر صادرات سنگ یا بازار صادراتی سنگ را از دست می‌دهیم در مقابل بازار داخل جایگزین می‌شود.

معاون امور معادن و اکتشافات معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی افزود: اگر به بازار داخلی سنگ به اندازه کافی اهتمام بورزیم و تولیدات و تنوع محصولات را بیشتر کنیم، قطعا بخشی از تولید داخل منجر به صادرات می‌شود.

وی با بیان اینکه ظرفیت صادراتی در این بخش در کشور بالاست، گفت: اگر به رونق داخلی بیافزاییم و در راستای تنوع محصول، افزایش بهره‌وری و کاهش قیمت داخلی گام برداریم، قطعا بخشی از تولید داخل به صادرات منجر خواهد شد.

‌انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا