گوناگون

واردات برنج تهدیدی برای استقلال اقتصادی کشور

فرماندار شهرستان ماسال،‌ گفت: در صورت واردات برنج و تحمیل ضرر بر شالی‌کاران، کشور به لحاظ اقتصادی و امنیت غذایی به خطر می‌افتد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) – منطقه‌ی گیلان،«محمود قاسم‌نژاد» در مراسم افتتاحیه کارگاه آموزشی مأموران سرشماری کشاورزی با اشاره به برگزاری سرشماری کشاورزی از 5 مهر تا 18 آبان‌ماه در شهرستان ماسال هم‌زمان با سراسر کشور، افزود: برنامه‌ریزی صحیح در هر امری نیازمند بررسی نیازمندی‌های جامعه و شناخت دقیق آن موضوع است.

وی افزود: وضعیت آب و هوایی خاص کشورمان و چهار فصل بودن آن سبب تنوع محصولات کشاورزی در همه‌ی فصول شده است که جا دارد با شناسایی و جمع‌آوری آمار دقیق تولید محصولات کشاورزی، زمینه‌ی مناسب برای برنامه‌ریزی در این راستا را فراهم آوریم.

فرماندار شهرستان ماسال کسب اطلاعات دقیق از طریق سرشماری کشاورزی را از جهت شناسایی میزان زمین‌های زیرکشت انواع غلات و وسعت باغ‌های میوه و مرکبات و دیگر محصولات کشاورزی بسیار مهم ارزیابی و اظهار کرد: در صورتی که اطلاعات دقیق در این زمینه وجود داشته باشد دولت می‌تواند به‌درستی برای صادرات و واردات محصولات کشاورزی برنامه‌ریزی کند.

قاسم‌نژاد ادامه داد: همکاری نکردن کشاورزان در سرشماری کشاورزی و نداشتن اطلاعات دقیق و مکفی می‌تواند سبب اتخاذ سیاست‌های غلط برنامه‌ریزان هم‌چون واردات غیرضروری محصولات کشاورزی شود که در نهایت سبب زیان خود کشاورزان می‌شود.

وی با اشاره به درخواست استانداران گیلان و مازندران در خصوص ممنوعیت واردات برنج به کشور، خاطرنشان کرد: این موضوع از آن جهت اهمیت دارد که در صورت واردات برنج و تحمیل ضرر بر شالی‌کاران، کشور به‌لحاظ اقتصادی و امنیت غذایی به خطر می‌افتد، چون در صورت عدم صرفه‌ی اقتصادی کاشت برنج، موجب تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی می‌شود و با از دست رفتن تولید، استقلال اقتصادی کشور نیز از دست می‌رود.

مدیر اجرای سرشماری عمومی کشاورزی شهرستان ماسال، تصریح کرد: اگر فعالیت‌های کشاورزی و نیازمندی‌های کشاورزان را بشناسیم و بدانیم چه اقدامات و تسهیلاتی باید برای کشاورزان انجام شود می‌توانیم با برنامه‌ریزی صحیح موجب رونق فعالیت‌های کشاورزی شویم.

وی هم‌چنین از مأموران سرشماری کشاورزی شهرستان خواست تا با انگیزه‌ی لازم تلاش خود را به کار گیرند تا با جلب اعتماد کشاورزان و ارائه‌ی آمار دقیق کشاورزی شهرستان موجبات برنامه‌ریزی صحیح در حوزه‌ی کشاورزی را فراهم کنند.

به گزارش ایسنا، دوره‌ی آموزشی مأموران سرشماری کشاورزی طی مدت 6 روز، با حضور 19 داوطلب مأمور سرشماری کشاورزی در سالن اجتماعات جهاد کشاورزی ماسال برگزار می‌شود که پس از سپری شدن این دوره و برگزاری آزمون، 10 داوطلب بعنوان مأمور سرشماری کشاورزی در شهرستان ماسال برگزیده می‌شوند.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا