Mihanpostپیشنهاد سردبیرعلمی و فناورینظامی

بازسازی نبردهای جنگ جهانی اول به کمک فناوری واقعیت مجازی

چندی پیش دانشمندان انگلیسی در نرم افزاری نبردهای جنگ جهانی اول را بازسازی کردند و حالا این برنامه با استفاده از واقعیت مجازی در اختیار دانشجویان دانشگاه سنت ماری قرار گرفته است و دانشجویان می توانند با اسفاده از این برنامه تجارب و اطلاعات جالبی را در مورد جنگ جهانی اول بدست بیاورند . در ادامه با میهن پست همراه شوید.

واقعیت مجازی که به اختصار با حروف VR نمایش داده می‌ شوند عبارتند از تلاش بشر برای برداشتن مرزهای بین فضای واقعی و فضای مجازی. سال هاست که محققین به دنبال راهی برای ادغام کردن فضای مجازی و فضای واقعی هستند و این همه تحقیق برای آسان کردن زندگی انسان‌ ها و ایجاد جذابیت در میان مشغله‌ های فراوان کاری در اجتماع‌ های امروزی که همه درگیر زندگی روز مره هستند ایجاد چنین فضا یی که انسان‌ ها را گاهی از خستگی‌ ها و مشغله‌ های فکری دور می‌ کند به شدت احساس می‌ شود.

واقعیت مجازی

در حقیقت دانشجویان در این پروژه میدان‌ های جنگ را بصورت مجازی تماشا می‌ کنند و  به نوعی در موقعیت افرادی قرار می گیرند که در آن دوران می زیستند . به گفته بعضی از دانشجویانی که تجربه استفاده از این برنامه را داشته اند واقعیت مجازی می تواند درک بسیار بهتری را از جنگ در مقابل مشاهده میدان‌ های واقعی جنگ و یا خواندن آن واقعه در کتاب‌ ها ارائه کند .

برنامه طراحی شده برای عینک واقعیت مجازی این پروژه می تواند تصاویر را بصورت همزمان برای ۳۰ هدست ارسال کرده و البته  تمامی ۳۰ نفری که در حال استفاده از عینک هستند تصویر یکسانی را مشاهده خواهند کرد .یک دکمه مثبت و منفی در قسمت جلوی عینک واقعیت مجازی  قرار دارد که فرد با کمک آن می تواند روی تصاویر مورد نظر خود بزرگنمایی کرده و تصویر با کیفت تری را مشاهده کند .

واقعیت مجازی

دانشمندان قصد دارند در  سال آینده، در سواحل نرماندی جنگ جهانی دوم را در قالب واقعیت مجازی برای دانشجویان طراحی کنند که این کار با شش دوربین فیلمبرداری حرفه ای و همزمان انجام خواهد شد .

جالب است بدانید دولت اعلام کرده که بصورت سالانه  تنها هزینه استفاده دو دانشجو از این برنامه را پرداخت خواهد کرد و دانشجویان دیگر باید خودشان هزینه استفاده از عینک مجازی را پرداخت کنند .

واقعیت مجازی

واقعیت مجازی یک تکنولوژی و فناوری نوین است که به کاربر امکان می‌ دهد تا با یک محیط شبیه‌ سازی رایانه‌ ای اندرکنش یا تعامل داشته باشد. بیشتر محیط‌ های واقعیت مجازی تجهیزاتی برای اندرکنش تصویری انسان با رایانه هستند اما گروه محدودی نیز دارای حسگر هایی صوتی یا لمسی برای تعامل با کاربر هستند. نوع دیگری از واقعیت مجازی وجود دارد که توسط تصاویر پانورامای ۳۶۰ درجه ایجاد می‌ شود و در واقع واقعیتی از آنچه هستیم را برای دیگران به نمایش می‌ گذارد. .

نظر شما در مورد استفاده از قناوری واقعیت مجازی در آموزش چیست ؟ این فناوری تا چه اندازه می تواند مفید باشد ؟ نظر خود را با ما در میان بگذارید .

منبع  : bbc

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا