۳ عدد سفیده تخم مرغ و یک چهارم زرده تخم مرغ
۱ قاشق غذاخوری شیر کم چرب
نمک خیلی کم
فلفل سیاه خیلی کم
روغن زیتون ۱ قاشق چایخوری
۱/۴ قاشق چای خوری دانه خردل
۱/۸ قاشق چای خوری زردچوبه
۲ عددپیاز چه ریز خرد شده
۴/۱ فنجان گوجه فرنگی درشت خرد شده
۴/۱ فنجان فلفل دلمه ای درشت خرد شده
اسفناج درشت خرد شده ( اختیاری)
طرز تهیه
مرحله ۱: در یک کاسه کوچک نمک، فلفل، تخم مرغ و شیر را مخلوط میکنیم .
مرحله ۲: روغن را درتابه روی حرارت قرار داده دانه های خردل و زردچوبه را اضافه کرده ۳۰ ثانیه هم زده تا دانه ها باز شود بعد از ۳۰ ثانیه پیاز را رایخته تا نرم شود سپس گوجه فرنگی، فلفل و اسفناج را اریخته یک دقیقه می پریم
مرحله ۳: مخلوط تخم مرغ را در ماهی تابه ریخته دو دقیقه دیگر بپزد
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد