Mihanpostپیشنهاد سردبیرعلمی و فناوریمحيط زيست

کنترل مصرف انرژی زاغ ها هنگام پرواز ، الگویی برای ساخت پهپاد ؟

کنترل مصرف انرژی زاغ ها هنگام پرواز ، الگویی برای ساخت پهپاد خواعد بود .چرا که محققان دانشگاه لوند سوئد نشان داده‌اند زاغ‌ ها هنگام اوج‌ گیری و پرواز کردن، مصرف انرژی خود را به حداقل می‌رسانند و این امر در ساخت پهپادهای جدید کارآمد خواهد بود. در ادامه با میهن پست همراه شوید.

کنترل مصرف انرژی زاغ ها هنگام پرواز بر اساس مطالعه جدید مشخص شده و در این میان محققان مشاهده کرده اند که پرهای موجود در نوک بال‌ های زاغ‌ ها به جای یک گشتاور بزرگ ، چندین گشتاور کوچک ایجاد می‌کنند. گشتاور، الگوی دورانی هوای چرخانی است که هنگام پرواز، پشت یک بال به وجود می‌آید و گشتاور بزرگ، نیازمند انرژی بیشتری است.

با شمخص شدن کنترل مصرف انرژی زاغ ها هنگام پرواز ، محققان مدعی‌اند پی بردن به این موضوع می‌ تواند به ساخت پهپادهای کارآمدی بیانجامد که بر اساس بال‌ زاغ‌ ها طراحی می‌شوند.

قبل از این مطالعه ، گشتاورهای چندگانه نوک بال، به پرندگان بزرگتری مانند عقاب‌ها، لاشخورها و لک‌لک‌ها نسبت داده شده بود. اما دانشمندان به تازگی همین پدیده را در زاغ‌هایی (Corvus monedula) یافته‌اند که هنگام اوج‌گیری و پرواز بال‌هایشان را به هم می‌زنند.

کنترل مصرف انرژی زاغ ها هنگام پرواز

با این حال باید گفت که تیم علمی ، آزمایش‌ مربوط به کنترل مصرف انرژی زاغ ها هنگام پرواز ، زاغ ها را در یک تونل باد در گروه زیست‌ شناسی دانشگاه لوند قرار دادند. در این تحقیق، دوربین‌های پیشرفته، اوج‌گیری و پرواز زاغ‌ها را  در مه رقیقی شکار کردند که نور لیزر را منعکس می‌کرد. محققان سپس با استفاده از تصاویر این دوربین‌ها، تصاویر سه‌بعدی از جریان هوای پیرامون نوک‌ بال‌های زاغ‌ها تهیه کردند.

با باز کردن پرهای اصلی خارجی ، نوک بال‌ها به عنوان چندین بال عمل می‌کنند که روی همدیگر قرار دارند و هر پری هنگام اوج‌گیری و پرواز زاغ، در تولید گشتاور کوچکی مشارکت می‌کند. در مجموع، این گشتاورهای کوچک، انرژی کمتری جهت اوج‌گیری و پرواز پرنده نیاز دارند.

صنعت هوانوردی قبلا متوجه نیاز به سرمایه‌گذاری در کاهش نیروی گشتاور نوک یک بال منفرد شده بود و مهندسان هواپیماهایی ساخته بودند که نوک بال‌هایشان به سمت بالا خم می‌شوند؛ این امر موجب کاهش نیروی گشتاور و در نتیجه کاهش مصرف سوخت می‌شود، با این حال، دستاورد جدید در ساخت پهپادهای کارآمدتر، کاربرد خواهد داشت.

منبع  dailymail

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا