گوناگون

تاب‌آوری راه موثر و علمی رسیدن به “شکوفایی اقتصادی” است

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا سپهری پیش از ظهر شنبه در همایش “نکوداشت کار و کارگر” که در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد، با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در حرم رضوی اظهار داشت: ایشان اقتصاد مقاومتی را، یک الگوی علمی متناسب با نیازهای کشور برشمردند.

وی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی، مقاوم سازی اقتصاد ملی در مقابل تغییرات و تهدید‌های داخلی و خارجی بر سر راه پیشرفت و دستیابی به اهداف چشم انداز کشور است، افزود: زمانی یک سیستم اجتماعی تاب‌آور است که بتواند خود را با شرایط در حال تغییر منطبق کند، بدون اینکه ثبات خود را از دست بدهد.

مدیر موسسه کار و تامین اجتماعی کشور با تقسیم بندی مخاطرات به “قابل پیشگیری”، “راهبردی” و “بیرونی” گفت: دو مقوله نخست با مدیریت ریسک قابل جبران است اما مخاطرات بیرونی به دلیل برون زا بودنشان، باید با سیستم تاب‌آوری و به مانند فنری که خم می‌شود اما نمی‌شکند، برطرف شود.

وی ادامه داد: جهان امروز با اینکه به شدت به هم مرتبط شده است اما در عین حال در آن، نا اطمینانی‌ها نیز رشد یافته است.

سپهری با بیان اینکه توسعه جهانی در سال 2014 بر مبنای دو مقوله ریسک و فرصت تعریف شده است، افزود: تغییرات اجتناب ناپذیر است و باید خود را برای رویاروی با آن آماده کنیم.

وی تاکید کرد: تعریف تاب‌آوری را می‌توان در توانایی افراد و جوامع، در بازیابی و مواجهه با “شک‌های منفی” خلاصه کرد.

مدیر موسسه کار و تامین اجتماعی کشور با اشاره به “پویایی تاب‌آوری” گفت: باید بتوانیم به گونه‌ای تاب‌آوری کنیم که اقتصادمان نیز از پویایی لازم برخوردار باشد.

وی با بیان اینکه در سال 2013، 50 خطر عمده جهان مورد شناسایی قرار گرفته است، بیان داشت: “عدم تعادل مزمن در بازار کار” و “بحران‌های نقدینگی” از جمله آنها است.

سپهری تاکید کرد: در کشور ما تورم تنها مربوط به اقتصاد نیست بلکه برخی اوقات و با ازدیاد قوانین و دست و پاگیر شدن آن، شاهد تورم قوانین نیز هستیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا