گوناگون

100 هزار پلیس جوان و نوجوان یگان انتظامی /فوت 350 پرسنل نیروی انتظامی به دلیل شرایط دشوار خدمتی

به گزارش خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران، سردار اسماعیل احمدی مقدم در همایش ملی تربیت و آموزش پلیس گفت: تزکیه  و تربیت و تعلیم  و آموزش باید هموار کننده مسیر سعادت انسان باشد ودر وصول انسان به کمال او را یاری کند. فلسفه آفرینش بسیار مهم است برای اینکه بدانیم از کجا آمده‌ایم به کجا می‌رویم و چگونه می‌رویم اساس حرکت انبیا مبنی بر تعلیم وتربیت است می‌خواهد بشر را رهنمون کند که این مسیر را چگونه طی کند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه اساس نهضت انبیا تعلیم و تربیت است اظهار داشت: علما و دانشمندان بدانند درهدایت بشر وارث انبیا هستند در واقع آموزش یعنی دریافت و انباشت دانش اما تربیت یعنی آموزش را به رفتار وعمل تبدیل کردن بشر برای وصول به مرحله کمال نیاز به آموزش مداوم دارد وهیچ زمانی برای آموختن دیر نیست.

احمدی مقدم بیان داشت: در دنیا در شرایطی قرار گرفتیم که دانش فضونی دارد و تحولات بسیار سریع و برق آسا است و در جایی مثل ناجا نظام آموزش باید در خدمت عمل باشد چرا که آموزش کاربردی نتایج بهتری دارد.

فرمانده نیروز انتظامی با اشاره به اینکه نیروی انتظامی یک سازمان حرفه‌ای است گسترده و وسیع است تاکید داشت: از آنجا که این سازمان یک سازمان نظامی است یک نظام سلسه مراتبی است که تعهدات خود را دارد و با توجه به گستردگی اقلیم تنوع فرهنگ، تنوع ماموریت‌ها، پیچیدگی کار بسیار است.

وی همچنین ابراز داشت نیروی انتظامی سازمانی است که مرتب در حال تغییرات است مثلاً سازمان را  از غیر الکترونیکی به سازمان الکترونیکی تبدیل کرده ایم.

وی همچنین تاکید کرد: اگر چه در نیروی انتظامی امکان ارتقا را برای همگان فراهم می‌کنیم ولی باید محیطی فراهم کنیم که افراد برای کسب دانش هزینه کنند.

احمدی مقدم یکی از اشکالات نیروی انتظامی را اشکال در ترفیعات عنوان کرد و گفت: متاسفانه پیشرفت تحصیلی از زاویه قانون  یک فضیلت تمام عیار نیست و قوانین مانع می‌شود مثلاً کسی که می رود و آموزش می‌بیند ما نمی‌توانیم براساس دانش به او ترفیع دهیم که این یکی از اشکالات در نیروی انتظامی است که در حال اصلاح است.

وی همچنین اظهار داشت: در نظام طبقاتی قدیم تلاش می‌شد که درجه‌داران به گروه افسران راه پیدا نکنند. نظام ترفیعات نمی‌تواند مبتنی بر سنوات باشد وعنصر سنوات تنها می‌تواند یک امتیاز تلقی شود. لذا به تحولی در نظام ترفیعات، نظام ارزش‌یابی و نظام آموزش نیاز داریم چرا که بخش عمده از ترفیعات باید تابع تربیت و دانش باشد.

احمدی مقدم همچنین یکی از مشکلات کشور را انبوه تحصیل  کرده های بیکار دانست وعنوان کرد: اکثر این افراد می‌توانند در ناجا قابل استفاده باشند  و ما نمی‌توانیم این افراد را که بر روی آن‌ها سرمایه گذاری شده در نظر نگیریم ونیروهایی را بیاوریم که از صفر شروع کنند.
 
وی گفت: ما باید خودآموزی در سازمان را افزایش دهیم مسئله مهم دیگر این است که ما به هر حال نظامی هستیم و ابعاد جسمانی، روحی و روانی بسیار مهم است سال گذشته ما بجز 70 شهیدی که در نیروی انتظامی داشتیم 350 متوفی قبل از سن بازنشستگی در نیروی انتظامی داشتیم چرا که شرایط خدمتی فشار جسمانی، روحی و روانی و استرس وارد می‌کند لذا ما باید به ابعاد روانی، جسمانی و معنوی  توجه کنیم و آموزش‌های ما نباید فقط جنبه علمی داشته باشد بلکه باید جنبه‌های عملی را نیز در برگیرد.

وی در خصوص پلیس افتخاری گفت: پلیس جوان و نوجوان یگان انتظامی 100 هزار نفر است که اگر ساز وکار مشارکتی نبود 100 هزار نیروی دیگر نیاز داشتیم لذا باید بیشتر به ظرفیت‌های مشارکتی توجه شود تا بار مشارکتی ناجا افزایش نیابد.

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا