گوناگون

120 لیتر آب در هر دقیقه در میان شهرهای سمنان و سرخه هدر می‌رود

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان با اشاره به تشدید مشکل کم آبی در استان، از به هدر رفتن حدود 120 لیتر آب در هر دقیقه بر اثر فعل و انفعالات پسماند فاضلاب شهری در منطقه‌ای به فاصله 30 کیلومتری شهر سمنان خبر داد و گفت: می‌توان با مدیریت بهینه از این فرصت در جهت گسترش فضای سبز و توسعه منابع طبیعی در اطراف شهر سمنان مشروط بر احداث بلوار استراتژیکی سمنان به سرخه استفاده کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه سمنان، سیدحسن میرعماد در دیار با اعضای بنیاد توسعه سمنان با توجه به شرایط اقلیمی و خشک سمنان و تغییرات جدید در تقسیمات استانی به موضوع پدیده بیابان‌زایی و استفاده بهینه از منابع آب اشاره کرد و گفت: هر اقدامی در جهت گسترش و توسعه منابع طبیعی باید بر اساس شرایط اقلیمی و ژئوگرافی منطقه باشد و تلاش داریم که از توان بخش خصوصی در جهت گسترش منابع طبیعی و حفظ آن در شهرهای استان استفاده کنیم.

وی با ابراز خرسندی از نگرانی‌های اعضای بنیاد توسعه در مورد لزوم توجه به گسترش فضای سبز و منابع طبیعی در اطراف شهر سمنان خاطرنشان کرد: اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری این آمادگی را دارد از طرح‌های هدفدار و جامع در زمینه توسعه کمربند سبز شهر سمنان و اطراف آن حمایت کند.

مدیرکل منابع طبیعی استان سمنان با ابراز نگرانی از وضعیت بحران آب و نشست زمین در جنوب سمنان و افت سطح آب‌ سفره‌های زیرزمینی منطقه و خشک شدن بسیاری از درختچه‌ها، به اقدامات اداره متبوع خود در زمینه مهار کانون‌های بحران و سیل اشاره کرد و افزود: متاسفانه در منطقه‌ای از جنوب شهر سمنان و در 30 کیلومتری کویر سمنان، حدود 120 لیتر آب در هر دقیقه بر اثر فعل و انفعالات پسماند فاضلاب شهری به هدر می‌رود که می‌توان با مدیریت بهینه از این فرصت در جهت گسترش فضای سبز و توسعه منابع طبیعی در اطراف شهر سمنان مشروط بر احداث بلوار استراتژیکی سمنان به سرخه استفاده کرد.

هم‌چنین غلامرضا سالار مدیرعامل بنیاد توسعه سمنان ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های این بنیاد، بر لزوم توجه به فضای سبز شهر سمنان تاکید کرد و گفت: همه نهادهای موثر باید در راستای همگانی کردن فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی تلاش کنند.

وی توجه بیشتر به مناطق اطراف شهر سمنان را خواستار شد و افزود: توجه بیشتر به جاذبه‌های شهر سمنان و خصوصا کوهپایه و پارک کوهستان و توجه به ورودی و خروجی شهر سمنان در توسعه منابع طبیعی و گردشگری و… تاثیر زیادی می‌تواند داشته باشد.

مدیرعامل بنیاد توسعه سمنان تلاش در جهت کاهش قاچاق چوب برخی درختان استان را خواستار شد و اظهار کرد: با توجه به تشدید معضل کم آبی در استان، توجه به بحث قنات‌ها در استان، اطلاع رسانی در خصوص نحوه مصرف آب توسط شهروندان و افزایش انگیزه شهروندان برای توسعه فرهنگ حفظ منابع طبیعی و محیط زیست، بیش از گذشته شده است.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا