گوناگون

15 خرداد تحولی در نهضت اسلامی ایران/ برای دستیابی به استقلال و اقتدار باید کشوری متکی بر اقتصاد خود باشیم

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای ظهر پنج شنبه در جمع مردم انقلابی قم که به مناسبت سالروز قیام 15خرداد اقدام به راهپیمایی و تجمع در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر حضرت معصومه(س) کرده بودند حضور یافت و در سخنانی اظهار کرد: روز 15 خرداد آنچنان اهمیتی دارد که هرچه برای این روز سرمایه گذاری کنیم، کم است.

15 خرداد تحولی در نهضت اسلامی ایران

وی گفت: روز 15 خرداد تحولی شد در نهضت روحانیت و نهضت اسلامی ما و این روز در تاریخ ماندگار شد و افتخاری است برای ایران اسلامی، برای حوزه علمیه و روحانیت و تمام کسانی که دل در گرو دین دارند.

سخنگوی قوه قضائیه با بیان اینکه بیش از نیم قرن از این حادثه می‌گذرد، عنوان کرد: برکت و آثار و تأثیرگذاری این روز هر سال نسبت به سال گذشته و در شرایطی که امروز داریم بیش‌تر نمایان می‌شود.

وی در ادامه اظهار کرد: 15 خرداد با روحانیت، مدرسه علمیه، مدرسه فیضیه، مجاهدت و امام راحل عجین شده است.

حجت الاسلام محسنی اژه‌ای با طرح این سؤال که چرا نام 15 خرداد ماندگار شده است و چرا هر چه می‌گذرد اهمیت و ابعاد وجودی آن بیشتر نمایان می‌شود، گفت: قیام 15 خرداد با به میدان آمدن یک مخلص و سیاست مدار، دین شناس، مدیر و مدبر، تحولی در نهضت روحانیت به وجود آورد.

وی گفت: امام توانست مردم را با روحانیت پیوند دهد و این انقلاب ماندگار شد چون امام(ره) بیش از نیم قرن پیش با ایمان راسخ و اعتمادی که به مردم داشتند توانستند پایه‌های انقلاب عظیم سال 57 را بنا نهند.

شاه، گوش به فرمان آمریکا و در برابر ملت ایران مستبد بود

حجت الاسلام محسنی اژه‌ای با بیان اینکه امام خمینی(ره) وارد میدان شد و با تمام وجود و اخلاص برای خدمت به اسلام و مسلمین همت گماشت، افزود: رهبر کبیر انقلاب در زمانی پا به میدان گذاشت که ما در ظلمت و جهل به سر می‌بردیم و نظام ستم شاهی آمریکا و اسرائیل کشور را اداره می‌کردند.

وی اظهار کرد: نظام ستم شاهی وابسته به آمریکا بود و در مقابل آنها خاضع بود و تا کمر خم می‌شد اما در برابر ملت خود مستکبر و مستبد عمل می‌کرد.

دادستان کشور با اشاره به اینکه خفقان و ظلم بسیاری از کشورهای اسلامی را فرا گرفته بود، گفت: امام راحل در آن شرایط در مقابل رژیم ایستاد و شاه ملعون را تهدید کرد اگر می‌خواهی به ستم مردم و بی اعتمادی به علما ادامه دهی از مردم می‌خواهم تو را از کشور بیرون کنند و سرانجام هم اینگونه شد.

امام خمینی(ره) به دنبال احیای اسلام ناب بود

وی با اشاره به اینکه در نفس این روحانی خداوند آنچنان عظمت داشت که غیر از خدا در نظرش هیچ و به دنبال اسلام ناب بود، تصریح کرد: امام خدا، مردم و نفس تذهیب شده خود را باور کرده بود.

محسنی اژه‌ای با بیان اینکه امام روی نقطه اصلی فساد و کانون اصلی ظلم تمرکز کرده بود، گفت: دشمن از راه‌های مختلف به امام و سرکوب قیامش فشار می‌آوردند، با فشارهای روانی، فیزیکی و بعد با فشار و زندانی کردن یاران و اطرافیان ایشان و همچنین با نفوذ در بین پیروان امام و منحرف کردن آنها اقدام می‌کردند.

وی تأکید کرد: دشمن با همه تهدیدهایش موفق نشد و نتوانست قیام امام را خاموش کند و امام همچنان در صف مقدم حضور داشت و با پشتوانه ملت در مقابل شاه و اربابان او ایستاد و ما می‌توانیم را به مردم تزریق کرد.

سخنگوی قوه قضائیه با بیان اینکه عده‌ای امام را افراطی و تندرو خوانده تا مردم را از ایشان دور کنند، افزود: پیوستگی مردم با امام روز به روز بیشتر می‌شد و دشمنان از این حقیقت واهمه داشتند.

وی توضیح داد: امام با بصیرت نافذ و توجهی که به مسائل سیاسی داشتند از نقشه دشمنان آگاه می‌شده یکی پس از دیگری آنان را خنثی می‌کردند.

IMG16275387

مردم قم در به ثمر رساندن انقلاب سهم زیادی دارند

حجت الاسلام محسنی اژه‌ای در بخشی از سخنان خود تصریح کرد: مشغول کردن ما به مسائل فرعی و منحرف کردن ما از مسائل اصلی از اقدامات دشمنان است.

وی با بیان اینکه مردم و علمای قم در به ثمر رساندن انقلاب سهم زیادی داشتند، گفت: کسانی که امام (ره) را باور کردند در حقیقت اسلام را باور کردند و باید اکنون مقام معظم رهبری را در هدایت این کشتی یاری کنیم.

دادستان کل کشور تأکید کرد: امام (ره) با پیوند مردم با علما و اتکا به خداوند و مورد هجمه قرار دادن مرکز اصلی فساد، بصیرت را بالا بردند تا مردم مسائل فرعی را از اصلی تمیز دهند.

حجت الاسلام محسنی اژه‌ای گفت: با پیروزی انقلاب کار تمام نشد و با روش‌هایی دیگر جهت پایان این پیروزی تلاش می‌کردند و خیلی‌ها این انقلاب را جدی نگرفتند.

وی عنوان کرد: امام راحل جمهوری اسلامی را نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد می‌دانستند و هیچ گاه سازشکار نبوده و مقید به مسائل فقه بودند و دشمنان این پافشاری امام بر فقه و اسلام ناب و موازین شرع را مشاهده کردند.

ابهت استکبار با قیام امام خمینی(ره) شکسته شد

سخنگوی دستگاه قضا با بیان اینکه دشمن پس از انقلاب همچنان به فعالیت‌های خود ادامه می‌داد و کودتاهایی را انجام می‌داد، گفت: تمام این کودتاها به جایی نرسید و ملت ایران همیشه پیروز بود که به دلیل ایمان آنها بود و قدرت خدا پشت مردم قرار داشت.

وی ابراز کرد: ابهت استکبار با قیام امام خمینی(ره) شکسته شد و نشان داد قدرت شیاطین با مدیریت شیطان بزرگ در برابر قدرت الهی عاجز و ناتوان است.

حجت الاسلام محسنی اژه‌ای با بیان اینکه ما امروز با همان اقدامات سال 42 مواجه هستیم گفت: اکنون دشمن دوباره “ما نمی‌توانیم” را دارد به ملت و جوانان القا می‌کند و حتی ایستادن در برابر ظالم را حرکتی افراطی می‌پندارند و همان طور که امام فرموده‌اند باید “ما می‌توانیم” را باور کنیم.

وی اظهار کرد: دشمن با زبان دیگر و واژه‌ تازه “حکومت دینی، دین حکومتی” را بیان می‌کنند در حالی که علمای ما خون دلها خوردند تا بفهمانند سیاست از دین جدا نیست و نباید کسانی را که برای دوام نظام تلاش می‌کنند را به تمسخر گرفت.

دادستان کشور عنوان کرد: نظام هرگز با فناوری‌های جدید و استفاده از فضای مجازی مخالف نیست و باید از اینها به گونه‌ای درست استفاده کنیم و اگر همت می‌گماشتیم بر طبق فرمایش مقام معظم رهبری در تأکید بر فضای مجازی اکنون ما دارای اینترنت ملی بودیم و فضای سایبری در دست دشمن نبود و باید زیر ساخت‌ها را تقویت کنیم.

وی در ادامه خطاب به مردم گفت: اگر کشور مستقل و مقتدر می‌خواهیم باید یک کشور ثروتمند و متکی بر پایه‌های اقتصادی خود داشته باشیم و تأکید مقام معظم رهبری بر اقتصاد مقاومتی به همین دلیل است.

حجت الاسلام محسنی اژه‌ای گفت: ما می خواهیم از انرژی هسته‌ای برخوردار باشیم و اقتدار کشور را شاهد باشیم اما دشمن جلوی ما را می‌گیرد و دست به تحریم ما می‌زند آیا درست است که دست روی دست بگذاریم و در برابر تحریم‌ها کاری نکنیم؟

وی به مؤمنین و مردم انقلابی قم گفت: آن چه را که سبب شده اسلام احیا شود و کاخ‌های مستکبران در هم فرو ریزد و ایران عزت یابد و مستقل شود اعتماد به وعده الهی و قدرت مردم، بصیرت، مجاهدت، انسجام و وحدت است.

سخنگوی قوه قضائیه، احتزاز پرچم اسلام ناب در جهان و پشت سر گذاشتن مشکلات را در بصیرت، مجاهدت، اخلاص، توجه و ایمان به خدا و همت گماشتن و استفاده از امکانات و ظرفیت‌ها دانست.
 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا