گوناگون

3 دستگاه سی تی اسکن با مشارکت خیرین وارد مدار شد/ پرداخت تمامی معوقات پزشکان و پرستاران

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر پنجشنبه، همزمان با این مراسم دستگاه سی تی اسکن دیگری در بیمارستان امیرالمومنین اراک افتتاح شد و یک دستگاه سی تی اسکن هم در شهرستان خمین با هزینه ای در حدود یک میلیارد تومان تجهیز شده و به بهره برداری رسید.

همچنین مراسمی هم به منظور تجلیل از حسن خداوردی خیر حوزه بهداشت و درمان که نقش بسیار ارزنده ای در راه اندازی سی تی اسکن بیمارستان ولی عصر به عهده داشته به عمل آمد.

در این مراسم استاندار استان مرکزی گفت: ارائه خدمت به افراد جامعه یکی از توفیقات الهی است که نصیب بندگان خاص می شود و افرادی که مورد این عنایت ویژه قرار می گیرند اندک هستند.

محمدحسین مقیمی ادامه داد: همانگونه که امروز در بخش آموزش خیرین بسیار فعال هستند و تعداد مدارس ساخته شده دست کمی از مدارس ساخته شده توسط دولت ندارد، امیدوار هستیم با مساعدت ایشان بخش بهداشت و درمان کشور هم به زودی شاهد کاهش مشکلات باشد.

وی بیان کرد: مسائل دیگر شهرستان ها، روستاها و حتی بخش عشایر استان به همان اندازه برای مهم است که مسائل اراک اهمیت دارد، مخصوصا در بخش سلامت که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب و ریاست جمهور نیز می باشد.

مسئولین و خیرین برای کاستن مشکلات دانشگاه علوم پزشکی دست به کار شوند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اراک نیز گفت:  دانشگاه علوم پزشکی اراک با مشکلات بی شماری دست و پنجه نرم می کند که امید است با همدلی مسئولین و حمایت خیرین این مشکلات را پشت سر بگذارد.

حسن طاهر احمدی ادامه داد: 10 ماه قبل دانشگاه علوم پزشکی 150 میلیارد تومان بدهی داشت که با حمایت جدی مسئولین استانی اکنون این رقم به 110 میلیارد تومان کاهش یافته است.

وی بیان کرد: 69 میلیارد تومان بودجه از طرف وزارت بهداشت بین استان های مختلف توزیع شده که با رایزنی های جدی از طرف نماینگان استان سهم دو درصدی استان مرکزی که حدود یک میلیارد و 350 میلیون تومان بوده به 40 درصد رسیده و 28 میلیارد تومان به استان مرکزی تعلق گرفته تا مشکلات جدی موجود بر سرراه حوزه سلامت استان کاهش یابد.

معوقات پزشکان و پرستاران کاملا تسویه می شود

رییس دانشگاه علوم پزشکی افزود: امروز علاوه بر افتتاح و راه اندازی سه دستگاه سی تی اسکن در استان کلیه معوقات مربوط به سال 92 پرستاران و پزشکان هم تسویه شده و در هفته آینده معوقات سال 93 نیز تسویه خواهد شد.

وی با تاکید بر تعامل بی سابقه بین مسئولین استانی در بخش سلامت بیان کرد: تعامل موجود بین مسئولین استان بی سابقه بوده و دانشگاه علوم پزشکی و شبکه بهداشت دست خیرین را به گرمی می فشارد تا با استفاده از ظرفیت های موجود، مشکلات بخش سلامت را رفع کنند.

در حوزه سلامت در اراک، کم کاری شده است

یکی از خیرین حاضر در جلسه با اشاره به صنعتی بودن شهر اراک گفت: اراک یکی از شهرهای مهم  صنعتی کشور و دارای ثروت های بی شماری می باشد، اما متاسفانه کم کاری زیادی در این شهر مخصوصا در حوزه بهداشت و درمان صورت گرفته است.

هاشم سلیمی آشتیانی اضافه کرد: مسئولین استانی باید صاحبان کارخانه ها و بخش های صنعتی استان را قانع کنند تا با توجه به سهمی که در این استان دارند و حقی که مردم برگردن آنها دارند در تجهیز بیمارستان های استان شرکت کنند.

وی ادامه داد: سهم بزرگی از آلودگی اراک به همین کارخانه ها برمی گردد و بسیاری به دلیل همین آلودگی ها بیمار شده و به بیمارستان ها مراجعه می کنند، به علاوه اگر کارگرهای این کارخانه ها آسیبی ببینند باید در همین بیمارستان ها معالجه شوند پس به ثواب نزدیکتر است که بخش ثروتمند صنعتی اراک در تجهیز و به روزسازی بیمارستان ها و لوزم درمانی شرکت کنند.

سلیمی آشتیانی با اشاره به موانعی که بر سرراه خیرین وجود دارد، افزود: در بسیاری از موارد مشاهده شده که خیرین مجتمع های آموزشی و درمانی را آماده می سازند؛ اما چون دولت درگیر بوروکراسی اداری است و نمی تواند آب و برق این مجتمع ها را تامین کند این مجتمع ها برای مدت زیادی بلااستفاده می مانند.

رییس بیمارستان ولی عصر اراک نیز ضمن ارائه گزارشی از وضعیت این بیمارستان، افزود: در طول شش ماه نخست امسال 59 هزار پذیرش توسط بیمارستان ولی عصر صورت گرفته که 38 هزار مورد آن منجر به بستری شده است.

بیمارستان ولیعصر با کمبود پرستار روبروست

سید محمد جمالیان بیان کرد: بیمارستان با کمبود پرستار مواجه است؛ ضمن اینکه ساختمان و تجهیزات بیمارستان فرسوده شده، ولی با همه این مشکلات ارائه خدمات درمانی به صورت قابل قبولی صورت می گیرد و از تعداد پذیرش ذکر شده، 192 نفر منجر به فوت شده اند.

جمالیان اضافه کرد: در حالی آمار فوتی در بیمارستان ولی عصر هشت دهم بوده که این میزان در بیمارستان های با شرایط مطلوب یک و نیم است.

وی گفت: روزانه 70 نفر با دستگاه سی تی اسکن اهدا شده، سی تی اسکن اورژانسی انجام خواهند داد و حدود 740 میلیون تومان هم برای تجهیز دومین دستگاه سی تی اسکن که سه برابر حد معمول کار کرده، مورد نیاز است.

عملکرد بیمارستان قدس در برابر اقشار فرودست نامطلوب است

نماینده مردم اراک ،کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی از عملکرد بیمارستان های بخش خصوصی به ویژه بیمارستان قدس اراک در برابر اقشار فرودست جامعه انتقاد کرد.

محمد حسن آصفری گفت: بخشی از بیمارستان قدس متعلق به بنیاد مستضعفان می باشد اما شاهد کم کاری این بیمارستان در برابر مردم محروم و مستضعف هستیم.

وی ضمن گلایه از عملکرد این بیمارستان، بیان کرد: خدمت به محرومین با شعار انجام نمی شود و راه حل عملی می خواهد و اگر بیمارستان قدس اراک در روند کاری خود تغییری ایجاد نکند ما از طریق کمیته تحقیق و تحفص مجلس اقدام خواهیم کرد.

آصفری در ادامه با اشاره به مشکلات جدی حوزه بهداشت و درمان استان مرکزی گفت: با وجود اینکه استان مرکزی از نظر شاهراه های اصلی کشور در منطقه حساسی قرار گرفته و صنایع بزرگی در این استان فعال هستند؛ اما از نظر زیرساخت های درمانی با کمبودهای بسیاری روبه رو است به طور مثال شهر هشتاد هزار نفری خنداب هنوز یک بیمارستان ندارد یا مردم بخش هایی از استان برای انجام یک MRI  باید ماه ها در انتظار بمانند.

تخصیص 18 میلیارتومان اعتبار برای تکمیل پروژه بیمارستان 320 تخت خوابی اراک

وی در مورد پروژه بیمارستان 320 تخت خوابی اراک گفت: این پروژه به دلیل کمبود اعتبارات نزدیک به چهار سال است که نیمه کاره رها شده، امسال با تخصیص اعتبار 18 میلیارد تومانی امیدوار شدیم که این پروژه هرچه زودتر به بهره برداری رسیده و بیمارستان غیراستاندارد ولیعصر از رده خارج شود.

آصفری اضافه کرد: با رایزنی های انجام شده با وزیر بهداشت و درمان کشور قرار شده چند دستگاه رادیولوژی، شوکر به روز، تخت و یونیت دندانپزشکی و… به اراک برسد و مردم شریف از این وسایل بهره مند شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا