گوناگون

300 میلیارد تومان پول مردم خراسان جنوبی در خارج از استان سرمایه‌گذاری می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، علی رضایی پیش از ظهر شنبه در کارگروه اشتغال استان اظهار کرد: اشتغال استان بیشتر باید در صنایع تبدیلی بخش کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت و اشتغال خانگی در نظر گرفته شود.

وی با بیان اینکه باید بیشتر اشتغال استان در ارزش افزوده محصولات ایجاد شود، افزود: در این زمینه نیروی انسانی خوبی در استان وجود دارد اما به دلیل نبود سند آمایش سرزمینی در استان هم اکنون نگاه توسعه ای اشتغال در بخش معدن است.

معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: توسعه صنایع تبدیلی در بخش کشاورزی، افزایش تولید ناخالص ملی در بخش صنعت با اولویت صنایع تبدیلی، جلوگیری از بیابان زایی، حفظ میراث فرهنگی  و توسعه صنعت گردشگری از جمله نگاه توسعه ای ما در بخش های مختلف استان است.

وی بر تضمین تعهد اشتغال دستگاه های اجرایی در بخش‌های مختلف تاکید کرد و گفت: در این رابطه دستگاههای اجرایی باید عملکرد خود را هرسه ماه یکبار به معاونت برنامه ریزی و اشتغال استانداری ارسال کنند.

رضایی با اشاره به اینکه در کارگروه اشتغال باید برای تمام اقشار جامعه سیاست‌های اشتغال را دنبال کنیم، گفت: دستگاه اجرایی تعهدات خود را با دقت نظر بیشتری ارائه دهند تا بتوانیم برنامه ریزی دقیق تری در زمینه اشتغال ارائه دهیم.

بشترین سهم اشتغال صنعت استان در شهرستان بیرجند و قاین است

معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری خراسان جنوبی اظهار کرد: در حال حاضر بیشترین سهم اشتغال صنعت استان در شهرستان بیرجند و قاین است و در این رابطه کمترین سهم اشتغال در بخش صنعت در بشرویه، سرایان و زیرکوه وجود دارد.

رضایی با بیان اینکه باید عدالت فضایی در زمینه اشتغال ایجاد شود، افزود: باید در شهرستان هایی که بالاترین نرخ بیکاری وجود دارد بیشترین اشتغال و در شهرستان هایی که کمترین نرخ بیکاری وجود دارد کمترین اشتغال ایجاد شود.

 معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: انتظار است بیشترین اشتغال در بخش صنعت و کشاورزی ایجاد شود و با توجه به خشکسالی های اخیر در بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی نیز باید اشتغالزایی شود.

وی با بیان اینکه در زمینه اشتغال امید ما به مشاغل خانگی است، بیان کرد: هم اکنون بانک ها به مشاغل خانگی راحتر تسهیلات پرداخت می کنند که باید مشاغل خانگی را به عنوان مشاغل پشتیبان در نظر گرفت.

رضایی اظهار کرد: باید در استان به دنبال اشتغال نو و کارآفرین باشیم چرا که ظرفیت شغل های موجود به حد سقف خود رسیده اند و در این رابطه با مدیریت جهادی می توان به نتایج خوبی دست یابیم.

وی بیان کرد: برنامه ریزی در زمینه اشتغال پایدار در استان وجود ندارد.

رضایی اظهار کرد: باید در بخش کشاورزی با توجه به خشکسالی های اخیر تلاش کنیم که اشتغال موجود حفظ و یا در زمینه صنایع تبدیلی اشتغالزایی شود.

وی با اشاره به اینکه از محل تسهیلات صندوق توسعه ملی سه میلیارد و 535 میلیون دلار برای تامین سرمایه در گردش در کشور در نظرگرفته شده است،بیان کرد: از این میزان یک هزار و 980 دلار درب خش صنعت و یک هزار و 550 دلار در بخش کشاورزی بوده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا