گوناگون

7 هزار میلیاردریال معوقات،نتیجه ضعف نظارت درسیستم بانکی گلستان است

81228336 5807819

به گزارش خبرنگار ایرنا، ˈاحمد فاضلیانˈ روز دوشنبه در گفت و گوی خبری اظهار کرد: این اعتبارات در قالب تسهیلات برای کارآفرینی و ایجاد طرح های اشتغالزا به برخی افراد داده شده بود که با وجود گذشت چند سال، هنوز بازپرداخت نکرده اند.

این مقام ارشد قضایی استان گلستان تصریح کرد: برخی از این افراد پس از دریافت تسهیلات کلان، تنها بخش کوچکی از آن را سرمایه گذاری و بقیه را از کشور خارج کرده و یا با آن ملک و زمین خریده اند و گروهی دیگر همه تسهیلات را در جاهایی جز آنچه برای آن گرفته اند، هزینه کرده اند.

وی با تاکید بر اینکه دستگاه قضایی، این افراد را بدهکار عادی نمی داند، گفت: کسانی که در این مساله عملکرد نامطلوب داشته و این سرمایه را به جای دیگر منتقل کرده اند، عملا باعث اخلال در نظام اقتصادی شده اند.

رییس کل دادگستری استان گلستان تاکید کرد: اگر این افراد بموقع بدهی های خود را پرداخت نکنند، قطعا پرونده قضایی برای آنان تشکیل و به عنوان اخلالگر اقتصادی تحت پیگیرد قرار می گیرند.

فاضلیان با بیان اینکه دستگاه قضایی در برخورد با بدهکاران دانه درشت بانکی، مصمم است از تشکیل کارگروه ویژه با حضور دستگاه های نظارتی و اطلاعاتی استان برای شناسایی این بدهکاران خبر داد و گفت: این کارگروه بدهکاران بانکی را شناسایی و طبقه بندی می کند تا متناسب با کاری که کرده اند با آنان برخورد قضایی صورت گیرد.

این مقام ارشد قضایی گلستان، معوقات بانکی را نتیجه ضعف نظارت در سیستم بانکی خواند و گفت: افرادی از روی عمد با نادیده گرفتن برخی قوانین و کارشناسی های غلط، پرداخت تسهیلات را از روال عادی آن خارج و سبب بروز چنین مشکلی شده اند.

وی تصریح کرد: مسوولانه تر عمل کردن بانک ها، اجرای دقیق قوانین، پرداخت ضابطه مند تسهیلات، قرار دادن افراد معتمد در راس امور و نظارت مستمر بعد از اعطای تسهیلات، می تواند از خروج پول مردم از مسیر توسعه و اشتغالزایی استان جلوگیری کند.

فاضلیان همچنین از ایجاد شعبه ویژه برای رسیدگی به پرونده بدهکاران بانکی خبر داد و گفت: در این شعبه پرونده های بدهکاران بانکی خارج از نوبت و به صورت ویژه رسیدگی می شود.

به گفته وی، واحد اجرائیات اداره کل ثبت اسناد و املاک استان گلستان نیز در خارج از ساعت اداری هم برای وصول این مطالبات آماده است.

وی در ادامه به نگاه حمایتی از سرمایه گذاری سالم اشاره کرد و گفت: افرادی که تسهیلات دریافتی را در جای خود، سرمایه گذاری کرده، اما این اقدام آنان به دلیل مشکلات و نوسانات اقتصادی به سوددهی نرسیده است، باید حمایت شوند تا بتوانند خود را از این وضعیت خارج کنند.

601/

انتهای پیام /*

: ارتباط با سردبير
mail32 newsroom@irna.ir

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا