Mihanpostپیشنهاد سردبیركودكان

خطرناک‌ ترین چیزها در مکانهای آموزشی که در کمین کودکان هستند

با خطرناک‌ ترین چیزها در مکانهای آموزشی آشنا شوید تا بتوانید به خوبی در مورد آنها به کودکان خود آموزش دهید. در این مطلب از میهن پست به معرفی این موارد میپردازیم.

خطر در مدرسه و مهد کودک در کمین فرزندان شماست. اگر پدر و مادر هستید و بچه‌های شما در مدرسه یا مهد کودک حضور دارند و درس می‌خوانند، حتما چیزهایی زیادی هستند که شما را هر روز بابت حضور کودک در فضای آموزشی نگران می‌کنند… دوستان، معلم، محیط مدرسه، مهد کودک و خیلی چیزهای دیگر. حتی اگر فرزند شما در بهترین مدارس غیر دولتی یا مهدکودک‌ها هم درس بخواند، باز هم ممکن است خطراتی او را تهدید کند.

خطرناک‌ ترین چیزها در مکانهای آموزشی

با این که سازندگان محصولات و لوازم مدارس و مهدهای کودک نهایت تلاش خود را می‌کنند که تجهیزات امن و بی‌خطری را تولید کنند، اما هنوز هم تعداد آسیب‌هایی که هر سال اماکن آموزشی به بچه‌ها وارد می‌کنند کم نیست.

مداد و خودکار

تعجب نکنید! شاید مداد و خودکار و ابزار نوشتن ظاهرشان بی خطر باشد اما اینها هم از خطرناک‌ترین وسایلی هستند که در مدارس و مهدکودک‌ها می‌توان یافت و سالانه به طور متوسط ۵۷۸۶ مورد از سوانح را شامل می‌شوند.

مواد شیمیایی

مواد شیمیایی مانند محصولات شوینده، رنگ و آفت‌کش‌ها هر سال منجر به وقوع ۲۶۸۸ مورد آسیب به سلامت کودکان می‌شود.

خطرناک‌ ترین چیزها در مکانهای آموزشی

وسایل بازی

بزرگترین مقصر آسیب به سلامت کودک تجهیزات و وسایل بازی از خطرناک‌ ترین چیزها در مکانهای آموزشی در مدارس یا مهد کودک‌ها هستند که سالانه به طور متوسط ۶۰ هزار و ۸ نفر از کودکان و نوجوانان امریکایی را مصدوم می‌کند. آمار کمیسیون امنیت محصولات مشتری امریکا نشان می‌دهد دختران بیشتر از پسران در زمین بازی آسیب می‌بینند.

خطرناک‌ ترین چیزها در مکانهای آموزشی

پله

جای تعجب نیست که خیلی از کودکان و نوجوانان از پله‌ها بیفتند؛ این اتفاق فقط در مدارس و مهد کودک رخ نمی‌دهد. افتادن از پله‌ها هم باعث تحقیر شدن کودکان می‌شود و هم آسیب جسمی به آنها وارد می‌کند. پله‌های مدارس و مهدکودک‌های امریکا سالانه ۲۴۴۸۲ مورد از آسیب‌های کودکان را باعث می‌شود. ذکر این نکته نیز حائز اهمیت است که لازم است به کودکان خود گوشزد کنید که از پله‌ها آرام و با احتیاط بالا و پایین بروند تا از شکستگی استخوان و آسیب رسیدن به سر آنها جلوگیری شود.

خطرناک‌ ترین چیزها در مکانهای آموزشی

درِکلاس

شاید عجیب به نظر برسد اما درها هم یکی از مقصران آسیب به کودکان هستند زیرا ممکن است انگشتان آنها، هنگام بسته شدن، لای در گیر کند. به کودکان خود بیاموزید از درها فاصله بگیرند. زیرا سالانه ۱۳۴۰۲ مورد از آسیب‌های مدارس و مهدکودک‌ها را درهای کلاس‌ها به سلامت کودکان می‌زنند.

فرش

برای این که خطر سر خوردن یا افتادن روی فرش کمتر شود، کودکان باید قوانین مدرسه یا مهدکودک را رعایت کنند و مواظب قدم‌ها و راه رفتن خود را فضای آموزشگاه باشند. به طور متوسط، ۲۶۷۸۵ آسیب ناشی از فرش هر ساله سلامت کودکان را تهدید می‌کند.

خطرناک‌ ترین چیزها در مکانهای آموزشی

صندلی و نیمکت

صندلی، مبل و نیمکت هم هر سال به طور متوسط ۱۰۶۶۹ مورد از سوانح مدرسه و مهدکودک را منجر می‌شوند. کودکانی که در کلاس درس پشتی صندلی را به عقب می‌کشند یا به آن تکیه می‌کنند ممکن است از روی آن بیفتند یا صندلی بشکند. به کودک خود بیاموزید که چطور با وضعیت و حالت درست روی صندلی بنشیند تا از وقوع چنین خطراتی که سلامت او را تهدید می‌کند دور باشند.

حصارها و نرده‌ها

ماجراجویی کودکان پایان ندارد. برخی از کودکان کنجکاو و ماجراجو دلشان می‌خواهد از حصارها و نرده‌های مدارس یا مهدکودک بالا بروند. لبه‌های نوک‌تیز و قسمت‌های برنده دیگر حصارها می‌تواند منجر به آسیب رساندن به کودکان شود. مدارس و مهدکودک‌های امریکا سالانه شاهد ۳۳۱۸ سانحه هستند که مقصر آن مستقیما حصارها و نرده‌ها است. بنابراین، از موارد حائز اهمیت این است که به کودک خود بیاموزید از حصار و نرده دور باشد.

خطرناک‌ ترین چیزها در مکانهای آموزشی

دوچرخه

هر چند که در برخی مدارس ایران شایع نیست اما استفاده از دوچرخه می‌تواند با وجود این که یک اقدام در جهت حفاظت از محیط زیست باشد اما خطری برای امنیت کودک شما هم محسوب شود. سالانه ۳۱۲۳ مورد از سوانح مدرسه توسط دوچرخه برای کودکان رخ می‌دهد. کودکان خود را با تجهیزات مناسب شامل کلاه، مچ‌بند، زانوبند، محافظ آرنج و هر وسیله محافظتی دیگر نظیر چراغ و لوازم شب‌تاب یا انعکاس دهنده نور راهی مدارس کنید.

قیچی

قیچی‌ها هم از رایج‌ترین و البته خطرناک‌ترین لوازمی هستند که در مدارس و مهدکودک‌های امریکا می‌توان یافت. این ابزار با این که ساده به نظر می‌رسد اما به طور متوسط سالانه ۲۰۴۹ مورد از آسیب‌های کودکان در فضای آموزشی را باعث می‌شود.

هر چند آماری که در این مطلب ذکر شد مربوط به دانش آموزان و مدارس و مهدکودک‌های امریکاست اما نظیر همین خطرات نیز در مدارس و مهدکودک‌های شهری و روستایی ایران، چه دولتی و چه غیرانتفاعی، ممکن است رخ دهد. پس بهتر است شما به عنوان پدر و مادر مسئول و دوراندیش نسبت به آنها آگاه باشید و آموزش‌های لازم را به کودک و نوجوان خود به منظور حفظ سلامت او بدهید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا