گوناگون

ضرورت توجه به مقوله سلامت، برترین جنبه رفاه

رئیس دانشکده‌ی داروسازی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمان گفت: مناسب‌ترین بستر برای اشتغال فارغ‌التحصیلان، سازمان‌های مردم نهاد هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه‌ی کویر، دکتر «محمدباقر امیرحیدری» صبح دیروز(پنج‌شنبه ششم شهریورماه) در نشست وزیر کشور با روحانیون و نخبگان استان کرمان اظهار کرد: ثروت باید به خدمت جامعه دربیاید از این‌رو ما وارد این فضا شده و به تازگی بحث سلامت که برترین جنبه‌ی رفاه است را جدی پیگیری می‌کنیم.

وی افزود: هم‌اکنون باید با جهاد اقتصادی از اقتصاد نفتی به سوی مقاومتی حرکت کنیم، چون باوجود همه‌ی جهش‌های علمی هنوز آثاری در زندگی مردم دیده نمی‌شود.

امیرحیدری تصریح کرد: لازم است با کاهش آسیب تحریم‌ها، افزایش رفاه اجتماعی و مولفه‌های سلامت، گام‌های محکمی در پیشبرد جامعه برداشته شود و راه حل آن تکیه به دانش دانشمندان هم‌چنین اقتصاد دانش‌بنیان است.

وی ادامه داد: بیدارسازی نخبگان و سیاست‌گذاری در دانشگاه‌ها می‌تواند بسترساز فعالیت‌های تولید محور و ارجاع نیازها به دانشگاه باشد.

رئیس دانشکده‌ی داروسازی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمان با اشاره به اینکه مراکز رشد و پارک‌های علم و فنآوری تأسیس شده‌اند، یادآور شد: باید اعتماد و تسهیل شرایط حمایت از بازاریابی محصولات تولیدی را افزایش دهیم.

وی گفت: مناسب‌ترین بستر برای اشتغال فارغ‌التحصیلان، سازمان‌های مردم نهاد هستند، چون اساس‌نامه و کارنامه دارند و می‌توانند متناسب با تخصص آنها فعالیت کرده و ضمن افزایش ضریب اعتماد نخبگان، نگاه جامعه را به توان آنها معطوف کنند.

نبود بستر فعالیت، مشکل اساسی استان در بحث نخبه گماری

در این نشست هم‌چنین دکتر«سعیدی» رئیس بنیاد نخبگان استان کرمان اظهار کرد: نخبه‌، کسی ست که از استعداد خدادادی برخوردار بوده و مجهز به تقوا، تخصص و تأثیرگذاری باشد.

وی ادامه داد: بنیاد نخبگان استان کرمان سه هدف عمده را در قالب نخبه‌گزینی، نخبه‌پروری و نخبه‌گماری دنبال می‌کند.

سعیدی گفت: هم‌اکنون 400 نخبه تحت پوشش بنیاد نخبگان استان کرمان هستند ضمن اینکه مشکل اساسی ما در زمینه نخبه‌گماری است، چون بسیاری از این افراد بستر فعالیت در استان و یا حتی کشور را نداشته و مجبور به ترک موطن خود می‌شوند.

رئیس بنیاد نخبگان استان کرمان افزود: مخترعان برگزیده می‌توانند به راحتی با راه‌اندازی شرکت فعالیت کنند اما نخبگان دانش‌آموخته که نه مخترع و نه کارآفرین هستند با مشکل مواجه می‌شوند.

سعیدی خاطرنشان کرد: در دولت و مدیریت استان به افراد نخبه احتیاج است بنابراین باید عزم ملی و جدی جهت استفاده از این افراد به کار گرفته شود.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا