گوناگون

ملخ های مهاجری که بومی شدند ، کشتزارهای مغان در خطر هجوم زودرس ملخ

81171247 5708156

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان اردبیل روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: این ملخ ها با این که در ایران با آنها مبارزه شده اما به علت کم توجهی و سهل انگاری در جمهوری آذربایجان در جوار سرزمین های شمالی استان اردبیل بومی شده و رشد یافته اند.

خلیل نیکشاد با اشاره به اینکه این ملخ ها در سال های معمول در اواسط خرداد ماه پدیدار شده و به کشتزارها حمله می کردند، اظهار کرد: بروز پدیده خشکسالی در اوایل امسال سبب شده است که ملخ ها زودتر نمایان شوند.

او گفت : با مشاهده ملخ های زیان رسان بلافاصله کار مبارزه با آنها به واسطه استفاده از سموم کم خطر و استاندارد آغاز شده و تاکنون با یان آفت در هشت هزار هکتار از زمین های زراعی به منطقه مغان به عنوان کانون ملخ مبارزه شده است.

وی اضافه کرد: انتظار می رود سطح مبارزه با این آفت امسال به بیش از 26 هزار هکتار افزایش یابد.

وی از اردبیل به عنوان استانی یاد کرد که در زمینه تولید محصول های ارگانیک و پاک و نیز مبارزه بیولوژیکی با انواع آفت ها، موفقیت های خوبی را به دست آورده است.

استان اردبیل به لحاظ موقعیت طبیعی و اقلیمی خود از نقاط حاصلخیز ایران زمین می باشد و سالانه بیش از سه میلیون تن انواع محصول های کشاورزی و فرآورده های دامی در این استان تولید می شود.

دشت مغان شامل سه شهرستان پارس آباد، بیله سوار و گرمی مغان به خاطر تولید غلات به انبار غله استان اردبیل مشهوری می باشد. در این منطقه همچنین انواع دانه های روغنی و سردرختی ها تولید می شود.

دو شرکت بزرگ کشت و صنعت و دامپروری مغان و پارس با چندین واحد تولید لبنیات و پرواربندی در این منطقه واقع هستند.

592/530 ** 1917

انتهای پیام /*

: ارتباط با سردبير
mail32 newsroom@irna.ir

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا