Mihanpostپیشنهاد سردبیرعلمی و فناوریموبایل و تبلت

معرفی ۱۰ نرم افزار پرکاربرد برای توسعه اپلیکیشن های موبایلی + اسامی

 از همان ابتدای تغییرو تحول و یا به عبارتی دیگر رشد سریع در دنیای فناوری، نرم افزارها و اپلیکیشن ها به بخشی جدایی ناپذیر از زندگی ما تبدیل شده اند. در حقیقت، نرم افزارها و اپلیکیشن ها بر دنیای فناوری حکمرانی می کنند. به منظور توسعه اپلیکیشن ها مفید، نرم افزارهای رایانه ای مختلفی شکل گرفته و مورد استفاده قرار می گیرند. در ادامه این مطلب با برخی از بهترین نرم افزارهای توسعه اپلیکیشن بیشتر آشنا می شویم. با میهن پست همراه باشید.

نرم افزار Mobile Roadie: این نرم افزار رایانه ای تقریبا به هر فردی اجازه می دهد تا یک اپلیکیشن برای بستر اندروید یا آی‌او‌اس توسعه کند. Mobile Roadie از ویژگی های جذابی مانند وارد کردن خودکار RSSها، کلیدواژه های خبری گوگل و توییتر، و سازگاری با تمامی انواع مدیا بهره می برد. در هر نقطه از مسیر توسعه اپلیکیشن، فرد می تواند با استفاده از اپلیکیشن Mobile Roadie Connectپیش نمایشی از آن داشته باشد. این نرم افزار امکان خروجی داده در فرمت های مختلف مانند HTML، PHP، XML، CSV و JSON را فراهم می کند.

نرم افزارAppery.io:Appery.io به عنوان یکی از برترین نرم افزارهای رایانه ای شناخته می شود که امکان توسعه اپلیکیشن های سازگار با بسترهای اندروید، آی‌اواس (iOS) و ویندوز را فراهم می کند. این نرم افزار بر پایه فضای ابری کار می کند و امکان استفاده از اجزا یکپارچه شده خود را می دهد. همچنین Appery.ioاز چارچوب Apache Cordova برخوردار است. با توجه به مبتنی بودن بر فضای ابری، این نرم افزار فضای ذخیره سازی زیادی را ارائه می کند. بسته به اپلیکیشنی که در حال توسعه است، پلاگین های ضروری را می توان از Software.f اضافه کرد.

نرم افزارThe App Builde: این نرم افزار رایانه ای به گونه ای توسعه یافته است که مناسب برای رویدادها و بروشور، کارکنان و مشتریان است. کاربر می تواند اپلیکیشن را با برندسازی خود سفارشی سازی نماید و همچمنین با نام های کاربری و گذرواژه ها امنیت آن را افزایش دهد. اپلیکیشن می تواند به طور مستقیم در این نرم افزار راه اندازی و یکپارچه شود.

نرم افزارGoodBarber: در این نرم افزار ۹ قالب آماده با آیکون ها و فونت های مختلف در دسترس هستند و کاربر به راحتی می تواند کار خود را با یکی از آنها آغاز کند. حدود ۳۵۰ آیکون و ۶۰۰ فونت در این نرم افزار به صورت آماده وجود دارند.

نرم افزارAppMachine: به منظور فراهم کردن ویژگی های مختلف، امکان کشیدن و رها کردن در این نرم افزار اجازه می دهد بسیاری از بلوک های سازنده ترکیب شوند. از این رو، فایل های مدیا می توانند به اپلیکیشن در حال توسعه اضافه شوند. اپلیکیشن می تواند با فروشگاه های آنلاین و شبکه های اجتماعی در ارتباط باشد. اپلیکیشن توسعه داده شده می تواند در رایانه آزمایش شده و پس از موفقیت در آزمایش ها منتشر شود.

نرم افزار GameSalad: این نرم افزار رایانه ای امکان توسعه بازی برای اندروید، آی‌اواس، اواس‌اکس (OSX) و سیستم عامل های دیگر را فراهم می کند. کاربر تنها با انجام عملیات کشیدن و رها کردن بلوک ها می تواند بدون آن که دانش فنی ویژه ای داشته باشد اقدام به توسعه بازی خود کند.

نرم افزار AppyPie: این نرم افزار به افرادی که هیچ دانش برنامه نویسی برای توسعه اپلیکیشن ندارند اجازه می دهد برای بسترهای اندروید، آی‌اواس و ویندوز اپلیکیشن توسعه دهند. AppyPie تمامی دانلودها و آپلودها را حذف کرده و کار کردن با آن به سادگی انجام وظیفه کشیدن و رها کردن است. پس از آن که توسعه اپلیکیشن تمام شد، یک اپلیکیشن هیبریدی بر پایه HTML-۵ که با تمامی بسترها سازگار است در اختیار کاربر قرار می گیرد.

نرم افزارBizness Apps: از این نرم افزار برای توسعه اپلیکیشن های تلفن همراه که با بسیاری از سیستم عامل ها سازگار هستند، استفاده می شود. Bizness Apps به طور قابل توجهی حجم کار را کاهش می دهد و بسیار کارآمد است. این نرم افزار ویژگی های بسیاری مانند محتوای پویا، ارسال اعلان ها، سبد خرید، و یکپارچگی های شخص سوم را در اختیار توسعه دهنده قرار می دهد و از این رو وی انتخاب های مختلفی در توسعه اپلیکیشن دارد. با توجه به سادگی کار با این نرم افزار، توسعه اپلیکیشن می تواند در مدت زمان کوتاهی صورت بگیرد. به روز رسانی ها نیز بدون هیچ گونه فرآیند خسته کننده ای امکان پذیر هستند.

 نرم افزار ShoutEm : این نرم افزار رایانه ای امکان توسعه اپلیکیشن و مدیریت آن به طور کامل توسط کاربر را می دهد. ابزارهای تعاملی قدرتمند، مدیریت محتوا و ارائه راه حلی بهینه برای نیازهای کاربر در ShoutEm فراهم هستند. بر همین اساس، مدیریت و حفظ محتوا به طور کامل امکان پذیر است. هر اپلیکیشن می تواند با بسیاری از سایت ها مانند فوراسکوئر، وردپرس، توییتر و غیره یکپارچه شود. پس از توسعه، اپلیکیشن می تواند در فروشگاه های آنلاین منتشر شود و هنگام نیاز به روز رسانی صورت بگیرد.

 نرم افزار Appmakr : این نرم افزار رایانه ای به کاربری که تقریبا هیچ مهارت برنامه نویسی برای توسعه اپلیکیشن ندارد نیز اجازه می دهد تا این کار را انجام دهد. استفاده از این نرم افزار بسیار ساده است. رابط کاربری اپلیکیشن می تواند سفارشی سازی شود و بدون دشواری پیش نمایشی از اپلیکیشن مشاهده شود.

اگر شما هم نرم افزاری می شناسید که می تواند در این خصوص به کاربران کمک کند می توانید نام آن را برای ما بفرستید تا همکاران ما در میهن پست آن را به کاربران معرفی کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا