Mihanpostپیشنهاد سردبیرعلمی و فناوری

آغاز حفر تونل زیرزمینی برای راه اندازی هایپرلوپ در لس‌ آنجلس + عکس

آغاز حفر تونل زیرزمینی برای راه اندازی هایپرلوپ در لس‌ آنجلس در حالی کلید خورده است که ایلان ماسک ایده ساخت یک تونل زیرزمینی و راه اندازی سیسم حمل و نقل هایپرلوپ را ارائه و حالا در حال عملی کردن آن در شهر لس‌ آنجلس است و با اینکه ابتدا تصور می‌شد که در حد یک حرف بوده است، اما او چند روز پیش تصمیم جدی خود را مبنی بر حفر یک تونل زیرزمینی در شهر لس‌ آنجلس از پایان فوریه به طور علنی اعلام کرد. در ادامه با میهن پست همراه شوید.

قبل از توضیح در مورد احداث هایپرلوپ باید گفت که ایلان ماسک ، مدیرعامل کمپانی‌های تسلا و اسپیس‌ایکس به تأثیر از ترافیکی که مدتی پیش در آن گیر افتاده بود، تصمیم گرفت از پایان فوریه ساخت تونل زیرزمینی Boring Company را آغاز کند. او ژانویه سال گذشته طرحی را مبنی بر رقابت غلاف‌های هایپرلوپ برای یک کارخانه ارائه داد که هدف آن سبک‌تر کردن حجم ترافیک شهری با کمک احداث یک تونل بزرگ زیرزمینی بود.

هایپرلوپ

هایپرلوپ شناور یک سیستم حمل و نقل جدید است که با ساختار خاص و مغناطیسی خود می توان گسترش آن آینده جهان را دگرگون کند.

 با این حال ماسک امسال اعلام کرد که تا پایان ماه فوریه سال جازی میلادی ساخت تونل زیرزمینی برای راه اندازی هایپرلوپ را شروع خواهد کرد اما از هفته گذشته دستگاه‌هایی در لس آنجلس حاضر شده‌اند که کار حفر این تونل زیرزمینی را به عنوان نمایشی برای رقابت ساخت غلاف هایپرلوپ اسپیس‌ ایکس آغاز کنند.

این دستگاه تاکنون تنها حفره‌ای ایجاد کرده است و گروهی که ماسک ترتیب داده قرار است در ادامه روند کار، تونلی کامل را حفر کند. ایلان ماسک تاکنون اطلاعات کامل و دقیقی از نحوه عملکرد این تونل ارائه نداده است اما هایپرلوپ ساخته‌شده قرار است هم روی زمین و هم زیر زمین خدمت‌رسانی کند.

با وجود اینکه دستگاه‌های حفر تونل متعددی وجود دارند اما دستگاه‌های اختصاصی ماسک چیز منحصر به‌فردی است زیرا این دستگاه‌ها عملکرد سریع‌تری دارند و روند حفاری با آنها تقریبا ۱۰ برابر سریع‌تر از دستگاه‌های معمولی انجام می‌گیرد.

هایپرلوپ

تونل‌هایی که دستگاه‌ها در حال حفر آن هستند، راه‌حلی برای ترافیک سنگین خیابان‌ها به ویژه در مناطق شهری محسوب می‌شوند و نیز سیستم حمل و نقل را به ساختمان‌ها انتقال می‌دهند. البته حفر این تونل‌ها دقیقا در راستای اهداف کمپانی خودروساز تسلاست که قرار است حجم ترافیک را کاهش دهد و همچنین مصرف سوخت و انتشار گازهای گلخانه‌ای را نیز به حداقل برساند.

سازه Boring machine همچنین در مسیر مأموریت اسپیس‌ ایکس گام برمی‌دارد تا از این طریق بتواند ایلان ماسک را به هدف ایجاد کلونی در مریخ نزدیک کند. او تصمیم دارد تا امکان حفر چنین تونل‌هایی را در سیاره سرخ نیز مورد آزمایش قرار دهد و سکونتگاه‌ های زیرزمینی در مریخ بسازد که بتواند از انسان‌ در برابر سرمای شدید، فشار کم و تشعشعات بالای این سیاره محافظت کنند.

منبع  sciencealert

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا