گوناگون

کمپ کارآفرینی در دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان پایه گذاری می شود

به گزارش مهر، محمد برزعلی عصر شنبه به مناسبت فرا رسیدن بیست و دومین سالروز تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، در جمع خبرنگاران گفت: در حال حاضر یک هزار موسسه و مرکز آموزش علمی کاربردی در کشور وجود دارد و بیش از 700 هزار دانشجو در این مراکز تحصیل می کنند.

برزعلی افزود: افزایش مهارت فن آموزی از جمله محورهای فعالیت های دانشگاه جامع علمی کاربردی است که در راستای سیاست های کلی اشتغال مقام معظم رهبری و اصل 110 قانون اساسی و در راستای حمایت از کار و سرمایه ایرانی است.

وی اظهار کرد: در سال 90 نقطه عطفی در دانشگاه اتفاق افتاد که بر اساس آن آئین نامه آموزش مهارت و فناوری به تصویب هیات وزیران رسید.

وی تصریح کرد: بر اساس اصل 138 قانون اساسی و ماده 12 قانون برنامه پنجم توسعه کشور، به به هنگام کردن مهارت های شغلی و دانش کار و فناوری توجه ویژه ای شده است.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان ادامه داد: در ماده 10 این قانون، مهارت فناوری بر عهده دو دانشگاه جامع علمی کاربردی و فنی و حرفه ای کشور واگذار شده است که هم اکنون اقداماتی در این زمینه در حال اجرا است.

برزعلی با اعلام اینکه گلستان از جمله استان های پیشرو در زمینه افزایش مهارت و بهره وری در راستای سیاست های دولت است اظهار کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان 3 اصل استانداردسازی آموزش، تضمین کیفیت و کارآفرینی را مد نظر دارد.

وی با بیان اینکه گلستان جزو نخستین استان های پایه گذار مبحث “خانواده و مهارت” بوده است گفت: با عقد تفاهم نامه بین مراکز مرتبط در تلاش هستیم بهره وری و افزایش کیفیت آموزش در استان را در حوزه مهارت اجرا کنیم.

محمد برزعلی به برنامه های آینده دانشگاه اشاره و عنوان کرد: تصمیم داریم در نیمه دوم سال جاری وارد فاز اجرایی شویم و به زودی ساخت کمپ کارآفرینی در مراکز آموزشی علمی کاربردی را آغاز خواهیم کرد.

وی افزود: در نظر داریم خوشه صنعتی زیورآلات و سنگ های قیمتی، پرورش اسب، مباحث مربوط به شیلات و پوشاک اقوام را در این مرکز پایه گذاری کنیم.

وی ضمن تشکر از روسای سابق دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار کرد: به مباحث “آی سی تی” روستایی و بازار الکترونیک، تجارت الکترونیک و کارآفرینی الکترونیک ورود خواهیم کرد. دانشگاه می خواهد در هر حوزه ای که ورود پیدا می کند برنامه ریزی عملیاتی در آن داشته باشد.

برزعلی بیان کرد: گفتگوهایی با مراکز شهرک های صنعتی، اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان آغاز کرده ایم و به دنبال آن هستیم با حوزه های اصناف و اتاق بازرگانی نیز ارتباط برقرار کنیم.

وی با بیان اینکه به مباحث پژوهشی به طور ویژه وارد شده ایم گفت: در حال آمایش آسیب شناسی رشته های تحصیلی هستیم و بنا داریم رشته هایی که از نظر بازار کار دامنه گسترده ای ندارند را با رشته های دیگر جایگزین کنیم.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان به نقش منطقه ای دانشگاه اشاره کرد و گفت: با توجه به مساعدت های دولت در حوزه کریدور استان، می توانیم جایگاه هایی برای کارگاه های آموزشی ایجاد کنیم و با کشورهای همجوار تبادل مهارتی انجام دهیم.

برزعلی در پایان اظهار کرد: با توجه به اینکه روستاهای زیادی در استان داریم تحصیلاتی در حوزه دانش بومی روستایی خواهیم داشت که این موضوع به نظر من از مباحث ضروری است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا