گوناگون

11میلیون بیکار در صورت نبود همکاری پایدار بین دانشگاه و صنعت تا 7 سال آتی

81204871 5767343

به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، دکتر حسن عفوری فرد امروز سه شنبه در پنجمین کنفرانس ˈتخلیه جزیی در تجهیزات الکتریکیˈ که در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد، اظهار کرد:اختراعات دانشگاهی بدون پشتوانه صنایع بزرگ در مرحله ابتدایی دچار مرگ زودرس می شوند.

وی در ادامه این کنفرانس تصریح کرد:تجاری سازی اختراعات نیازمند سرمایه گذاری مالی و زمانی است.

دکتر غفوری فرد گفت:همکاری پایدار بین صنعت و دانشگاه از ضروریات و نیاز های اساسی کشور است و به عنوان حلقه مفقوده توسعه باید آن را مورد بحث و بررسی قرار داد.

وی با بیان اینکه مباحث متعددی در هیات دولت در خصوص ارتباط صنعت با دانشگاه مطرح شده، گفت:صنعت باید با دانشگاه ها ارتباط برقرار کند و مدیران دولتی نیز باید این نیاز را درک کنند.

وی با اشاره به معامله برد – برد گفت:در این معامله پژوهشگر با حق مالکیت معنوی از اختراع خود محافظت می کند و صنعتگر نیز در امتیاز اعطا شده به وی اطمینان خاطر می هد که سرمایه برای توسعه فناوری دارد.

غفوری فرد اضافه کرد:یکی از کارهای مهم این است که علم را به فناوری و فناوری را تبدیل به تجارت و صنعت کنیم که این موضوع ناتمام مانده است؛ اختراع ثبت شده در صنعت استفاده نمی شود و در این راه سرمایه گذاری صورت نمی گیرد.

رییس انجمن مهندسی برق ایران افزود:مالکیت معنوی و نظام حقوقی تجاری شاخصه ای بزرگ در توسعه اقتصادی آمریکا به حساب می آید و یکی از الزامات توسعه دانش بنیان در هر نظام اقتصادی صیانت از حقوق مخترعین و پژوهشگران است.

غفوری فرد به راه حل های موفقیت در روابط صنعت و دانشگاه اشاره کرد و گفت:ارایه تعریف دقیق نیازهای مفهومی پروژه های صنعتی برای دانشگاه، انتخاب مدیران پروژه ها با دید وسیع، ترسیم چشم انداز مشترک برای همکاری صنعت و دانشگاه، اطلاع رسانی و تقویت همکاری بین مجموعه های مختلف از جمله راه های موفقیت در روابط صنعت و دانشگاه است.

غفوری فردگفت:خروج نخبگان از کشور صرفا خروج چند نفر نیست بلکه به معنی خروج ژن های باهوش از مرزهای علمی این سرزمین است.

پنجمین کنفرانس تخلیه جزئی در تجهیزات الکترونیک در روزهای 27تا 28 خرداد ماه در دانشگاه صنعتی امیر کبیر در حال برگزاری است .

علمی (3)**1354**1440

انتهای پیام /*

: ارتباط با سردبير
mail32 newsroom@irna.ir

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا