Mihanpostدسته‌بندی نشدهورزشی

فرمولی که تیم ملی ایران آرژانتین را شکست می دهد

به گزارش میهن پست – پوشیدن لباس قرمز، بازی در روز ۳۱ خرداد و داوری که آلمانی زبان باشد از فرمول های موفقیت ایران در این گزارش غیرعلمی اما سرگرم کننده است.
چند وقت پس از آن که «استیفن هاوکینگ» توانست فرمول موفقیت انگلستان در جام جهانی فوتبال را محاسبه کند، یک هفته نامه ایرانی نیز فرمول موفقیت تیم ملی ایران در بازی های جام جهانی را منتشر کرد. براین اساس ۳۱ خرداد، روز طلایی ایران در تاریخ ادوار جام جهانی خواهد بود.روزی که از قضا، ایران به مصاف آرژانتین خواهد رفت.

هفته نامه «تماشاگر» در گزارشی غیرعلمی و البته سرگرم کننده ، فرمول های موفقیت ایران در جام جهانی را براساس ۳ حضور تیم ملی در جام های جهانی به دست آورده است. در جمع بندی این گزارش، شرایط موفقیت ایران در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل به این شرح آمده است:

IMG17202692
۱-در کشورهای آمریکای جنوبی در نتیجه گیری ضعیف هستیم. در این بخش کاری از دست ما بر نمی آید و تابع مقتضیات جغرافیایی هستیم و فقط باید از خدای مهربان در این عرصه کمک بخواهیم.

۲-در بازی های دوم، عملکرد موفقی در تورنمنت ها داشته ایم. این بار بازی دوم ما برابر آرژانتین است، اما به هر حال آرژانتین هم قابل شکستن است. چنانچه قبلا هم شکست را تجربه کرده است.

۳-فوتبال ما تا پایان ۴۵ دقیقه نخست تیم موفقی است. اگر فوتبال ۴۵ دقیقه بود. به ور دوم جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه و ۲۰۰۶ آلمان صعود می کردیم؛ بنابراین در نیمه های دوم باید بیشتر از اعتبارمان دفاع کنیم. ۲ برد ما در المپیک و تک برد ما در جام جهانی برابر تیم های قاره آمریکا یعنی برزیل – المپیک ۱۹۷۲ مونیخ- پیروزی یک – صفر با گل مجید حلوایی، کوبا – المپیک ۱۹۷۶ مونترال با پیروزی یک – صفر با گل غلامحسین مظلومی و آمریکا – جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه با یپروزی ۲- یک برابر آمریکا با گل های استیلی و مهدوی کیا ثبت شده است.

۵-باز هم یک روایت عجیب دیگر. ۳۱ خرداد روز موفقیت ما در جام جهانی است. در این روز ۲ بازی در تاریخ جام جهانی داشته و صاحب یک برد و یک مساوی از مجموع ۹ بازی جام جهانی شده ایم. ما از ۹ بازی انجام شده در جام جهانی در ۳ بازی نباخته ایم که ۲ بارش روز ۳۱ خرداد است. روز ۳۱ خرداد با آرژانتین بازی داریم. رفته رفته باید باور کنیم که قدرت پیروزی برابر آرژانتین را داریم چون از قاره آمریکا است. با تیم های قاره آمریکا در برخوردهای رودررو موفق تریم و در بازی های روز ۳۱ خرداد هم کلا موفقیم.

۶-با رنگ قرمز به میدان برویم شانس آورده ایم چون تنها برد ما در جام جهانی با رنگ قرمز ثبت شده است.

۷-در بدترین شرایط در ۳ بازی جام جهانی ۲ گل خواهیم زد.

۸- شایسته ترین عملکرد ما در جام جهانی متعلق به مردان شماره ۲، ۱۰ و ۱۴ بوده که این بار خسرو حیدری، کریم انصاری فرد و آندرانیک تیموریان صاحب این سه شماره هستند. به این سه وسعت عمل و فرصت ابراز توانایی هایشان را بدهیم تا بتوانیم موفقیت احتمالی را تجربه کنیم.

۹- عملکردمان در سال های منتهی به عدد ۴ میلادی تقریبا خوب بوده است. روحیه مان را لطفا از دست ندهیم!

۱۰-هافبک های کاپیتان معمولا ناکام بوده اند، اما بدبختانه اگر نکونام بازی نکند آندو کاپیتان دوم تیم ملی است که البته او هم هافبک است.

۱۱-معمولا با استخوان بندی پرسپولیس در جام جهانی و یا مسابقات معتبر دیگر عمکردمان موفق تر است. چه با یاران امروز پرسپولیس، چه با یاران دیروز پرسپولیس! بنابراین هر چه جمعیت رحمان احمدی، علیرضا حقیقی، رضا حقیقی، جلال حسینی، پولادی، ماهینی و کریم انصاری فر در تیم ملی بیشتر باشد، عملکرد ما موفق تر خواهد بود؛ این حکمی است که تاریخ فوتبال کشورمان به ما می دهد!

۱۲- اگر گل اول را خوردیم، گل مساوی را در نیمه دوم بزنیم. تاریخ فوتبال کشورمان به ما نشان داده که اگر گل مساوی را در نیمه مساوی بزنیم، نتیجه را حفظ خواهیم کرد.

۱۳- اگر گل اول را بزنیم قادر به حفظ موفقیت هستیم؛ یعنی اگر گل بزنیم قدرت حفظ آن را داریم اما اگر گل خوردیم، زدن گل مساوی را بگذاریم برای نیمه های دوم!

۱۴- از آفریقایی ها نترسیم. در دوره گذشته جام جهانی، ۳ تیم آسیایی حاضر در جام جهانی امروز از بین آسیایی های جام ۲۰۱۰ (ژاپن، کره جنوبی، استرالیا) کامرون را برده ، با نیجریه و غنا مساوی کردند.

۱۵- اگر خود را جای کره جنوبی ۲۰۱۰ بگذاریم، با آرژانتین و نیجریه هم گروهیم و می توانیم بوسنی را جای یونان بگذاریم، کره جنوبی از چنین گروهی قادر به صعود بوده است.

۱۶-با قدرت به مصاف بوسنی برویم. بوسنی همیشه بازنده برابر ما است. حتی اگر ۲ گل از بوسنی عقب بیافتیم، تاریخ حکم کرده که می توانیم در ازای ۲ گل دریافتی به ۲ گل مساوی و یا حتی ۳ گل برسیم.

۱۷-با آرژانتین در فاصله ۱۳ ماه مانده به جام جهانی ۱۹۷۸ به تساوی رسیده ایم و باز هم می توانیم به این حریف نبازیم.

۱۸- داوران آلمانی زبان یعنی آلمان ها، سوئیسی ها، اتریشی ها و … هر گاه داور بازی ما بوده اند موفیت را تجربه کرده ایم. در بازی برابر برزیل در المپیک ۱۹۷۲ مونیخ یک داور از آلمان غربی، در بازی برابر کوبا در المپیک ۱۹۷۶ مونترال یک داور از آلمان شرقی و بازی برابر آمریکا در جام جهانی ۹۸ فرانسه که یک داور سوئیسی هر ۳ را با پیروزی پشت سر گذاشتیم. امیدواریم باز هم بازی های ما داورانی از کشورهای مورد اشاره داشته باشد.

هرچند قضاوت اولین دیدار ایران در جام جهانی ۲۰۱۴مقابل نیجریه به یک داور اهل اکوادور سپرده شده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا