Mihanpostعلمی و فناوری

آیا فناوری ساخت سازه ی استارگیت Stargate توسط فرازمینی ها ساخته شده و در ایران هم وجود داشته است ؟

خیلی از کارشناسان استارگیت Stargate را دروازه ی ورود به سرزمین های دیگر در دنیا است که زمانی راه ورود به فضا و دنیای این موجودات بیگانه خواهد بود و قطعا محل سکونت آنها می باشد.

قبل از تشریع پروژه عجیب و مرموز استارگیت Stargate بد نیست بدانید که خیلی از دانشمندان در مورد فرازمینی ها و ورود و خلق آثار باستانی توسط آن ها در زمین اتفاق نظر دارند و معتقد هستند در زمانی که علم پیشرفت نکرده بوده این موجودات فضایی به زمین می آمده و خالق تعداد زیادی از آثار باستانی و مرموز تاریخی هستند که یکی از این آثار استارگیت Stargate است.

استارگیت Stargate چیست ؟

استارگیت stargate یا دروازه ی کیهانی به اصطلاح به مکان هایی گفته می شود که در واقع برای علت ساخت و وجود آنها هیچ دلیل واضع و قانع کننده ای بیان نشده است. به بیان دیگر این دروازه های کیهانی، جاهایی هستند که طبق بعضی از فرهنگ های باستانی، نشانه هایی از فرهنگ معماری آدم فضایها در آن دیده می شود.

استارگیت Stargate
تصویری باستانی از استارگیت Stargate

ماهواره شوالیه سیاه ، مرموزترین ماهواره مدار زمین + ویدیو

خیلی از کارشناسان استارگیت Stargate را دروازه ی ورود به سرزمین های دیگر در دنیا است که زمانی راه ورود به فضا و دنیای این موجودات بیگانه خواهد بود و قطعا محل سکونت آنها می باشد.

از یوی دیگر نیز خیلی ها معتقد اند که موضوع استارگیت Stargate تنها افسانه است و حالا بر اساس اسناد محرمانه بیان شده است که این موجودات فضایی وارد زمین شده اند!

با این حال سال هاست که ناسا به طور سیاستمندانه در مورد این قضیه سکوت کرده اما اعلام کرده که میدان های مغناطیسی کره ی زمین همیشه فعال هستند.

استارگیت Stargate
عکس سمت چپ بقای یک استارگیت Stargate در کشور پرتغال است و تصویر سمت راست هم بازسازی هنری از استارگیت Stargate است

آیا علم برای استارگیت Stargate توضیحی دارد ؟ و آیا استارگیت Stargate در ایران هم وجود داشته است ؟

با این حال استارگیت stargate یا دروازه ی کیهانی را در اصطلاح به مکان هایی می گویند که برای وجود و یا طرح ساخت آن ها هیچ گونه توضیحی به صورت خاص و واضح وجود ندارد.

در خصوص پروژه ی استارگیت stargate گفته شده است که 40 سال تحقیق بدون نتیجه و شگفتی باستان شناسان ساکنان پایتخت اسرار آمیز هخامنشیان به یكباره ناپدید شدند که در این میان 150 تا 200 سال پس از ساخت شهر دهانه غلامان، ساكنان این شهر با یك برنامه‌ریزی دقیق تمامی اموال خود را جمع‌ آوری كرده و از این شهر به مكان نامعلومی مهاجرت كردند.

در این میان نیز گفته شده است که  علت مهاجرت برنامه‌ریزی شده ساكنان شهر «دهانه غلامان » یكی از مهم‌ترین پایتخت‌های ایالتی هخامنشیان در جنوب كشور، پس از گذشت دو هزار و پانصد سال در هاله‌ای از ابهام باقی مانده و باستان‌شناسان پس از 40 سال پژوهش در این منطقه هنوز پاسخی بر این مهاجرت اسرارآمیز پیدا نكرده‌اند

این موضوع یکی از عجایب باستان‌شناسی در دوره هخامنشیان است چرا که ساكنان این شهر در این منطقه در اوج عظمت زندگی می‌كردند و هنر و تبحر آنان از نوع معماری منحصر به فردشان در دهانه غلامان كاملا مشهود است. با این وجود ساكنان این شهر تنها در برهه تاریخی بسیار كوتاهی در این شهر زندگی كرده‌اند.

دهانه غلامان

150 تا 200 سال پس از ساخت شهر دهانه غلامان، ساكنان این شهر با یك برنامه‌ریزی دقیق و از پیش تعیین شده در یك فرصت مناسب و بدون هیچ شتابی تمامی اموال خود را جمع‌آوری كرده و از این شهر به مكان نامعلومی كه باستان‌شناسان حدس می‌زنند «پاكستان» باشد، مهاجرت كرده‌اند. دهانه غلامان در سال 1960 توسط باستان‌شناسان ایتالیایی شناسایی شد. عملیات حفاری در این محوطه بین سال‌های 1962 تا 1965 آغاز شد.

بنابراین این خود نشانه‌ایی از وجود استارگیت stargate بوده چرا که از آنجایی ساكنان شهر دهانه غلامان هیچ اثری از خود باقی نگذاشته بودند و باستان‌شناسان نیز در جریان حفاری‌ها هم نتوانستند هیچ اثری را از منطقه به دست آورده و تنها به بررسی شواهد معماری بسنده كردند.

دكتر «منصور سجادی»، باستان‌شناس و سرپرست تیم كاوش در «دهانه غلامان» و «شهر سوخته» درباره پژوهش‌های انجام شده توسط باستان شناسان ایرانی در این منطقه  در این خصوص به رسانه ها گفته است که…

یكی از نكات بسیار مهم در دهانه غلامان نبود هیچ اثری از برج و بارو، دژ و دیواری دفاعی در شهر دهانه غلامان است. همچنین از این محوطه هیچگونه اموال منقول و غیر منقول و حتی لایه‌های باستانی به دست نیامده است.

این شواهد نشان می‌دهد كه ساكنان دهانه غلامان شهر را سریع، اما با آرامش و نظم تخلیه كرده‌اند و در متروك شدن آن عواملی چون جنگ و یا آتش‌ سوزی و یا بیماری‌های مسری خطرناك وجود نداشته است.

آنان به یك باره در یك برهه تاریخی با یكدیگر كاملا همداستان شده‌اند كه شهر را ترك كنند و هیچ اثری از خود به جای نگذارند.» . باستان‌شناسان حدس‌ها و فرضیات زیادی براساس شواهد و مطالعات خود مطرح كرده‌اند اما هنوز هیچ كس به درستی علت این مهاجرت اسرار‌آمیز را نمی‌داند.

در این میان سجادی سه عامل را به عنوان دلایل این مهاجرت مطرح كرده است. به اعتقاد وی سه عامل عمده در تخلیه شهر دخالت داشته است. این مهاجرت به دنبال یك تصمیم سیاسی بزرگ، طوفان عظیم شن و یا خشك شدن ناگهانی بستر رودخانه باشد كه به شهر آب می‌رسانده است.

این باستان‌شناس معتقد است که عامل اول كه برخی باستان‌شناسان آن را عامل اصلی می‌دانند با پژوهش ما كاملا رد می‌شود. چرا كه این منطقه در زمان هخامنشیان در اوج قدرت بوده و از زمان بنای شهر نیز بیش از 150 یا 200 سال نمی‌گذشته است و این كه یك تصمیم سیاسی از بالا برای تخلیه این شهر گرفته شده باشد عجیب به نظر می‌رسد. چرا كه دهانه غلامان خود یك مركز سیاسی و پایتخت ایالتی در دوره هخامنشیان بوده است.

وی  همچنین به بررسی دو عامل دیگر از سوی محققان پیشنهاد شده پرداخت و گفت: «عامل دوم، یعنی وقوع طوفان شن ناگهانی نیز در تخلیه این شهر موثر نبوده چرا كه از این شهر هیچ شی‌ای به دست نیامده و از طرفی وقوع طوفان شن امری طبیعی در منطقه بوده است.

استارگیت Stargate

با این وجود شواهد نشان می‌دهد مردم شهر زمان كافی در اختیار داشته‌اند تا اموال و اثاثیه خود را به جای دیگری منتقل كنند. طبعا طوفان شن در مقیاسی كه بتواند مردم را به ترك خان و مان خود مجبور كند، خسارات مالی و جانی بسیاری ایجاد می‌كند و شواهدی را برای آیندگان بر جای خواهد گذاشت.

به اعتقاد سجادی، سومین عامل یعنی خشك شدن ناگهانی بستر رودخانه بهترین فرضیه به نظر می‌رسد. احتمال دارد به دلایل مختلفی یكی از سرشاخه‌های رود هیرمند كه آب مردم این شهر را تامین می‌كرده خشك شده باشد و مردم دهانه غلامان مجبور به ترك شهر شده باشند.

ایشان در پایان همه این فرضیه‌ها را تنها احتمالاتی بسیار ضعیف خواند و تاكید كرد كه آرزوی باستان‌شناسان این است كه بدانند مردم دهانه غلامان به چه دلیل این شهر را اینچنین دقیق و برنامه‌ریزی شده ترك كرده‌اند.

شهر دهانه غلامان در 44 كیلومتری شهرستان زابل قرار گرفته است. این شهر ابعادی به وسعت یك و نیم كیلومتر در 800 متر مربع دارد كه احتمالا در زمان هخامنشی بیش از این اندازه مساحت داشته است.

دهانه غلامان
شهر دهانه غلامان در 44 كیلومتری شهرستان زابل

با این حال به اعتقاده عده ای از باستان شناسان ، ساکنین شهر دهانه غلامان از طریق پروژه استارگیت Stargate یا دروازه ی کیهان از زابل کنویی به جای دیگر و در آن واحد،  آن هم با فناوری باستانی استارگیت Stargate یا دروازه ی کیهان سفر کرده اند .

با این حال داستان استارگیت Stargate داستان هیجان‌انگیزی است که در تقاطع فناوری‌های فضایی،‌ باستان‌شناسی و نجوم قرار دارد و با استفاده از المان‌های این حوزه‌ها و بر بستر داستانی پرتعقیب و گریز باعث می‌شود تا بینندگان آن را نه تنها تا انتها دنبال کنند که چندین سریال بعدی که بر مبنای این فیلم ساخته شده است را نیز پیگیری کنند.

داستان استارگیت با پیدا شدن حلقه‌ای سنگی در مصر توسط یک گروه باستان‌شناس آغاز می‌شود؛ حلقه‌ای که علائم و متون هیروگلیفی روی آن نقش شده‌اند. این حلقه به پایگاهی نظامی در کلرادو منتقل می‌شود و در آنجا باستان‌شناسی با مطالعه آن متوجه می‌شود علائم نشان‌دهنده صورت‌های فلکی هستند و این حلقه ابزاری باستانی است و با فعال کردن آن تونلی در فضا و زمان ایجاد می‌شود که افراد را به دنیاها و سیارات مختلف منتقل می‌سازد. در ادامه این ایده طرح می‌شود که اهرام مصر و نقش‌های باستانی آن توسط موجودات فضایی استعمارگر به وجود آمده و این تمدن هنوز هم در دنیاهای دیگر فعال است.

این فیلم هم مانند دیگر فیلم‌های امریش به مواجهه غیرمنتظره انسان و رویدادهای پیش‌بینی نشده می‌پردازد. اگرچه داستان فیلم برمبنای ایده‌های دقیق علمی نیست، اما در پس روایت ایده قدیمی و البته قابل توجهی را مطرح می‌کند.

داستان انتقال تمدن و حتی حیات از جای دیگری به زمین مدت‌ها در داستان‌های علمی ـ تخیلی و بین برخی از طرفداران نظریه مواجهه انسان باستانی با فضایی‌ها به چشم می‌خورده است، اما در سال‌های اخیر دانشمندان نظریه‌ای را توسعه داده‌اند که این ایده را تقویت می‌کند.

البته این نظریه هیچ ربطی با داستانی که در فیلم استار گیت نشان داده می‌شود و حضور مصریان باستان و سازه‌های افسانه‌ای آنها را با موجودات هوشمند فرازمینی مرتبط می‌کند‌، ندارد. نظریه‌ای که به نام پانسپرمیا شناخته می‌شود مربوط به دورانی بسیار پیش از آغاز تمدن در هرجایی است. این نظریه به منشأ حیات اشاره دارد. معتقد است منشأ حیات را نباید روی زمین جستجو کرد. بر اساس این نظریه بذرهای حیات در فضا پراکنده شده‌اند و هرجایی که محل مناسبی برای تکامل پیدا کنند رشد می‌کنند.

بر این اساس این بذرهای حیات به کمک دنباله‌دارهایی که به زمین برخورد کرده‌اند به سیاره ما آمده‌اند و در زمانی که وضعیت سیاره ما برای رشد این حیات مناسب بود توانست توسعه پیدا کند. اگر این نظریه که این روزها اتفاقا مدارک بیشتری در تایید آن یافت می‌شود را بپذیریم، ‌شاید برای پیدا کردن موجودات فضایی لازم نباشد تا دوردست‌ها سفر کنیم؛ چون خود ما هم اصالتی فضایی داریم.

اگرچه آنچه از نظر فنی در استارگیت مطرح می‌شود با جهان واقعی بسیار فاصله دارد اما این فیلم آن قدر موفق بوده است که بتواند بینندگان بسیاری را ترغیب کند که داستان‌های سریال‌های بعدی با نام‌های استارگیت اس‌جی ـ‌ 1،‌ استار گیت اینفینیتی،‌ استارگیت آتلانتیس و استارگیت یونیورس را دنبال کنند. آخرین مجموعه از این سریال‌ها به نام استارگیت یونیورس هنوز در حال پخش است.

چنگیز قیاسی

چنگیز قیاسی متولد ۱۳۶۰ و فارغ التحصیل دوره کارشناسی علوم ارتباطات - شاخه روزنامه نگاری - و دکترای مدیریت کسب و کار است. وی علاوه بر 12 سال تجربه سردبیری چند نشریه چاپی ،۷ عنوان ملی در جشنواره های مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را در کارنامه خود دارد ، وی در سال 92 مجله اینترنتی« میهن پست» را تاسیس کرد .

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا