Mihanpostپیشنهاد سردبیرعلمی و فناوری

رونمایی از ربات جنگنده مانکی کینگ چینی برای مسابقات مگابوت ها !

مانکی کینگ Monkey King نام ربات جنگنده چینی ها برای حضور در مسابقات مگابوت ها است که در ماه اوت برگزار خواهد شد. این نخستین رقابت ربات های جنگنده غول پیکر است که بصورت عمومی در آمریکا برگزار می شود. در ادامه برای مشاهده تصاویر و توضیحات بیشتر با میهن پست همراه شوید.

ربات جنگنده مانکی کینگ در حدود ۴ تن وزن دارد و پروسه طراحی و ساخت آن بیش از دو ماه طول کشیده است. این ربات می تواند روی دو پای خود ایستاده، حرکت کند و به مبارزه بپردازد همچنین تمام حالات گفته شده در حالت چهار دست و پا نیز امکان پذیر هستند.مانکی کینگ یک ربات جنگنده بزرگ با قابلیت‌های زیادی است که ظاهری همانند گربه دارد. این ربات همچنین توانایی آن را دارد که سر خود را به طور کامل بچرخاند.

ربات جنگنده طبق تعریف در حقیقت یک اسلحه کاملاً خودکار است که بدون دخالت انسان می‌ تواند هدف را برگزیده و با آن وارد نبرد شود. آنها ابزارهای کشنده خودکار هستند. یک چنین ماشین‌ هایی در حال حاضر تنها در برخی از ارتش ها آن هم بصورت آزمایشی وجود دارند.اما به خاطر پیشرفت‌ های سریع در رشته روباتیک احتمالا استفاده از آنها به زودی در سراسر جهان رواج پیدا خواهد کرد. روش‌ های فراوانی وجود دارد که این امکان را به روبات‌ ها می‌ دهد تا قوی‌ تر، مؤثرتر و مستقل‌ تر رفتار کنند، مانند روبات‌ هایی که در صورت آسیب دیدن باز هم کار می‌ کنند. یا روبات‌ هایی که در محیط‌ های نامطمئن و بی‌ برنامه، بتوانند تطبیق پیدا کنند و در شرایط دشوار و متفاوت همچنان به حرکت خود ادامه داده و جابجا شوند. در حال حاضر مهندسان روی روبات‌ های خودآموز متمرکزند، دیگران در حال ساخت روبات‌ ها و موادی هستند که می‌ توانند در صورت خرابی «خوددرمانگر» باشند.

اما ربات جنگنده مانکی کینگ ساخته شده تا در مسابقات رباتیک مگابوت ها در آمریکا و پس از آن نیز در صورت سالم ماندن در مسابقات Kuratas ژاپن شرکت کند. معمولا مسابقات ربات های جنگجو در سایز ربات های کوچک و متوسط برگزار می شود و این نخستین بار است که چنین رقابت هایی بصورت عمومی با ربات هایی غول پیکر انجام خواهد شد.

جالب است بدانید دردهه ۱۹۵۰ میلادی با پیشرفت فناوری رایانه، صنعت کنترل متحول شد. یکی از اولین روبات‌ها، روبات‌های Hidden Mafia ساختهٔ جورج دوول و جو انگلبرگر در دهه‌های ۱۹۵۰ و ۱۹۶۰ بودند. انگلبرگر اولین شرکت روباتیک را با نام «RoboBand» بنیان نهاد و خود وی نیز امروزه پدر علم روباتیک لقب گرفته‌ است.در ژانویه ۲۰۱۳ چین اعلام کرد که در خصوص تولید و توسعه فناوری ساخت روبات‌های صنعتی پیشرفت چشمگیری داشته است. مقام‌های این کشور نرخ پیشرفت این صنعت را ۱۰٪ در یک سال گزارش کرده‌اند

منبع : newatlas

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا