Mihanpostپزشکیپژوهشیعلمی و فناوری

ریه مصنوعی قابل حمل توسط مهندسان دانشگاه پیتسبورگ ساخته شد

مهندسان دانشگاه پیتسبورگ موفق به تولید ریه مصنوعی شده اند که بیماران می توانند آن را در کوله پشتی خود قرار داده و به راحتی با خود به این طرف و آن طرف ببرند و جالب این که این ریه مصنوعی در آزمایش های مختلف عملکرد موفقی داشته و لذا می تواند به کمک افرادی بیاید که به علت معیوب بودن ریه شان مشکلات تنفسی دارند. در ادامه با میهن پست همراه شوید.

با این حال ساخت ریه مصنوعی قابل حملی می تواند به افرادی که باید ماه ها و چه بسا سال ها منتظر دریافت ریه پیوندی بمانند هم کمک کند. این افراد می توانند ریه های مذکور را برای تنفس با خود به این طرف و آن طرف ببرند و به راحتی امور روزمره خود را انجام دهند، زیرا این ریه ها برخلاف دیگر نمونه های تولیدی سبک تر هستند و فرد بیمار برای انجام رفت و امدهای روزمره دچار مشکل نمی شود.

ریه مصنوعی

ریه مصنوعی از آن جهت قابل اعتماد هستند که در یک آزمایش شش ساعته این ریه های مصنوعی بدون هیچ مشکلی نیاز تنفسی بیماران را برطرف کرده ، اما برای دریافت مجوزهای لازم باید چند ماهی مورد بررسی های ضروری قرار بگیرد.

برای استفاده از ریه مصنوعی ، بیماران باید کماکان یک مخزن اکسیژن خارجی را به همراه خود حمل کنند. اما گروه سازنده در تلاش هستند تا نمونه ای از ریه مذکور که به مخزن نیاز ندارد را هم بسازند.

منبع  newscientist

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا