Mihanpostپیشنهاد سردبیرعلمی و فناوریهوا فضا

سیارک 2018CB فردا جمعه از کنار زمین عبور خواهد کرد + عکس

سیارک 2018CB فردا جمعه 20 بهمن در حالی از کناز زمین عبور خواهد کرد که این سیارک به دلیل این که فاصله ای 64 هزار کیلومتری با زمینی ها دارد ، خطری برای ما محسوب نمی شود . سیارک 2018CB چندی پیش توسط محققان پروژه Catalina Sky Survey در نزدیکی آریزونا به همراه یک سیارک کوچک دیگر کشف شدند که اتفاقا آن سیارک که 2018CC نام دارد ، سه شنبه شب از کنار زمین رد شده است. در ادامه با میهن پست همراه شوید.

عبور سیارک از کنار زمین اتفاقی تازه نیست و همه سال چندین سیارک از فواصل مختلف از کنار زمین عبور خواهند کرد .

در میان این دو سیارک کشف شده که یکی سیارک 2018CC و دیگری سیارک 2018CB نام دارد ، که اولین سیارک در چهارم فوریه کشف و 2018CC نام گرفت. با قطری حدود حدود 15 الی 30 متری ششم فوریه (یعنی سه شنبه همین هفته ) از فاصله ۱۸۴ هزار کیلومتری زمین گذشت.

سیارک 2018CB
تصویر ناسا از سیارک 2018CB

سیارک 2018CB نام دارد و در جمعه نهم فوریه از کنار زمین می‌کند. فاصله این سیارک تا زمین 64 هزار کیلومتر خواهد بود که معادل یک پنجم مسافت میان کره خاکی و ماه است. تخمین زده می‌شود قطر این سیارک بین ۱۵ تا ۴۰ متر باشد.

پل چوداس مدیر مرکز مطالعات اشیای نزدیک زمین در آزمایشگاه جت پروپولسیون در خصوص سیارک 2018CB ناسا می‌گوید:

سیارک 2018CB هرچند کوچک است اما به هرحال از سیارکی که ۲۰۱۳ در روسیه فرود آمد، بزرگ‌تر است. سیارک‌هایی با این حجم خیلی به زمین نزدیک نمی‌شوند.

بد نیست بدانید که سیارک‌ ها یا  Asteroids, minor planets قطعات بسیار کوچکی و شناوری از صخره و فلز در فضا هستند که معمولا اجسام به صورت نا منظم به دور خورشید در حال چزخش هستند.

این در حالی است که فقط هزاران سیارک در منظومه خورشیدی ما وجود دارند که بسیاری از آن‌ ها میان مدار مریخ و مشتری قرار گرفته‌اند و گرد خورشید می چرخند و البته باید گفت که به سیارک‌ هایی که بر اثر نیروی گرانش سیاره‌ ها در مداری گیر افتاده باشند سیارک اسیر می‌گویند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا