گوناگون

شناسایی 80سازه دریایی شناسنامه دار و 24 سازه بدون مجوز

به گزارش خبرنگار مهر، عباس کمالی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران در این رابطه بیان داشت: طبق مصوبه شورای عالی معماری و شهرسازی از ابتدای سال 93 تمامی استان های ساحلی کشور ملزم به داشتن طرح یکپارچه سازی مطالعات سواحل هستند.

وی افزود: این مطالعات در قالب تدقیق طول سواحل هم اکنون در استان هرمزگان در حال انجام است که به موجب آن طول دقیق سواحل اندازه گیری شده در این استان، 2هزار و 238 کیلومتر محاسبه شده است.

80 سازه دریایی شناسنامه دار؛ 24 سازه بدون مجوز

معاون مهندسی و عمران اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان خاطرنشان کرد: از ابتدای سال تاکنون با صدور دو مجوز موافقت اولیه ساخت و بهره برداری سازه و تاسیسات دریایی، تعداد سازه های دریایی شناسنامه دار در هرمزگان به 80 فقره رسیده است.

وی از شناسایی 24 سازه دریایی بدون مجوز در سواحل این استان خبرداد و از مالکان سازه های غیر مجاز خواست تا پایان سال جاری نسبت به اخذ مجوز اقدام کنند.

کمالی همچنین یادآور شد: موارد صنعتی، تجاری، مسافری، نفتی، صیادی و چند منظوره از جمله کاربری های سازه ها در بخش ساخت و سازهای ساحلی به شمار می رود.

صدور مجوز ساخت و ساز دریایی رایگان است

معاون مهندسی و عمران اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان از آمادگی این اداره کل برای اعطای مجوز به سرمایه گذاران جهت ساخت و ساز های دریایی خبر داد و گفت: متقاضیان می توانند با درخواست کتبی موارد مدنظر به اداره کل بنادر و دریانوردی و پر کردن چک لیست ها و فرم های مربوطه اداره مهندسی و سواحل این اداره کل، برای سرمایه گذاری اقدام کنند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه پس از تکمیل مدارک، کمیته صدور مجوز سازمان بنادر و دریانوردی با انجام امکان سنجی های زیست محیطی، فنی مهندسی و کاربری حداکثر یک ماهه مجوز را صادر خواهد کرد، افزود: بابت این صدور مجوز مبلغی از سرمایه گذار اخذ نخواهد شد.

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا